Las Amigas de Yoli

Las Amigas de Yoli

Go to tickets
Las Amigas de Yoli

Las Amigas de Yoli

El pati de l'Ateneu Popular Coma Cros Salt. c/ sant Antoni 1, Ateneu Popular Coma Cros, Salt . See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description


Las Amigas de Yoli son la unió de Muna Maklouf, Ana G. Aupi i Mònica Guiteras,La seva proposta balla entre la cançó d’autorx, la poesia i el rap feminista, bevent de la música d’arrel llatinoamericana així com de la cançó protesta. La posada en escena acústica i crua, només amb guitarra i veu(s) encarna l’abraçada col·lectiva de les lluites i dona espai a missatges i veus silenciades, per a treure’ls enfora i visibilitzar-los. En aquest sentit, una de les seves cançons que més ha sonat i girat arreu és l’homenatge «A Berta Càceres», enregistrada sense pretensions a l’estudi d’un amic, i que va acompanyar les marxes en denúncia de l’assassinat de l’activista indígena lenca a Hondures.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 10/23/2021
Precioso
Se creó un espacio precioso, lleno de fuerza y reivindicación. Tuve las lagrimas en la garganta a la vez que la risa en todo el cuerpo.
Lidia
10/24/2021
Verified commentAttended on 10/23/2021
GENIAMUY RECOMENDABLE
Emocionante, divertido, duro, triste y fuerte. Recomendable 100% ir a ver a Las Amigas de Yoli. No te pueden dejar indiferente... Canciones de lucha y de búsqueda constante. Gracias!!!
Fan
10/24/2021

Share it!

Brought to you by

ATENEU COMACROS DE SALT

Details