Les Traversées Baroques

Les Traversées Baroques

Go to tickets
Les Traversées Baroques

Les Traversées Baroques

Cartoixa d'Escaladei . Rambla de la Cartoixa, s/n, 43379 Escaladei, Tarragona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Les Traversées Baroques
Diumenge 22 d’agost a les 12 h
La Cartoixa
Escaladei

La reputada formació de Dijon especialitzada en música Barroca ens presenta el programa Regards Croisés: Claudio Monteverdi, Etienne Meyer: trobada entre un compositor contemporani i la música del genial mestre de la capella de la Basílica de Sant Marcos a Venècia. Com un compositor actual s'apropia i transposa l'herència d'un llenguatge inventat fa 400 anys? Com utilitzarà els timbres dels instruments antics, els textos, els elements melòdics, les ressonàncies o les harmonies?

“Claudio Monteverdi és un gran referent. No tinc absolutament cap intenció de mesurar-me o comparar-me amb ell, això òbviament no tindria sentit. Més aviat, utilitzo la seva música com a punt de partida per una nova composició". Una carta blanca similar a un desafiament segons Etienne Meyer.

Dagmar Saskova, soprano
Judith Pacquier, corneta de llibre
Laurent Stewart, organ

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

5 Comments See comments

Verified commentAttended on 08/22/2021
Un regal pels sentits
Per mi, una descoberta magnífica del grup i alguns dels instruments musicals. Gràcies.
Charo
08/26/2021
Verified commentAttended on 08/22/2021
1
Concert molt bo i en un entorn únic. La part negativa, que suposo que no es repetirà en les següents sessions ja que aquesta va ser la inaugurala, la part política postconcert amb massa parlamentaris Read more i concretament un que es va passar excessivament de temps d'intervenció, en una hora en la que les persones hem d'anar a dinar.
Josep Pubill
08/23/2021
Verified commentAttended on 08/22/2021
brutal!!!!!!!
El concierto BRUTAL!!!!! el sitio acompañaba mucho, la organización muy bien, el vino muy bueno y el pincho era espectacular, solo sugerir que para próximas ediciones hubiera también pincho para veget Read more rianos. Para mi gusto las intervenciones de algunos ponentes se alargó mucho, supongo que fue por ser el primer evento del festival. muchas gracias por este festival. un saludo
Rosa
08/23/2021
Verified commentAttended on 08/22/2021
Excelente grupo. La voz increible. La flauta barroca perfecta
La cartoixa un lugar fantastico para un con cierto barroco. La formacion musical de Diez.
Antonia Rusiñol
08/22/2021
Verified commentAttended on 08/22/2021
Valoracion positiva con comentario
Al principio, cuando se hacia la presentacion del grupo, de mitad del aforo para atras no se oia ni entendia nada. Estaria bien tenerlo presente para que los oradores o hablen mas fuerte o se instale Read more lgun pequeño micro que ayude. El resto del concierto, se oia perfectamente.
Jesus Franquesa
08/22/2021

Share it!

Brought to you by

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Details