MALLORCA POP WEEKEND (SALVATGE COR + CABOT)

MALLORCA POP WEEKEND (SALVATGE COR + CABOT)

Go to tickets
MALLORCA POP WEEKEND (SALVATGE COR + CABOT)

MALLORCA POP WEEKEND (SALVATGE COR + CABOT)

Sala Almo2bar. Carrer Bruniquer 59-61 (Plaça Joanic) Metro: L4 Joanic . See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

MALLORCA POP WEEKEND - SALVATGE COR + CABOT


Sala Almo2bar . Carrer Bruniquer 59-61 (Plaça Joanic) Metro: L4 Joanic

Entrades:

Anticipada: 7 euros / Taquilla: 10 euros


SALVATGE COR

Web / Bruixes Instagram

Grup musical fundat a mitjan 2013 pel poeta Llorenç Romera Pericàs (guitarra, veu), completen l’actual formació Gabriel Abrines a la guitarra, Pere Font al baix i Jaume Salom a la bateria. Amb una cama a la poesia impresa i l’altra a l’experimentació sònica, l’ideari i les cançons de Salvatge Cor cerquen el seu què en l’exploració de temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts.

Guanyadors del Premi Joventut del Sona9 2017, els mallorquins Salvatge Cor s’emportaren el Premi al Millor Disc Revelació de 2018 segons la crítica als Premis Enderrock de la Música Balear amb el seu primer llarga durada, "Hi ha gent que entra dins la teva ànima i ja no en sortirà mai més" (DiscMedi, 2018), que arribava després del seu primer EP l’U (Runaway, 2015), i l’implacable “Polsina de cascall”. Només dotze mesos més tard veu la llum *bruixes..* (DiscMedi, 2019), produït per Jordi Bastida (Els Pets, Carlos Sadness, Ramon Mirabet) i Tomàs Robisco als Bucbonera Studios.

Salvatge Cor diuen que fan ‘pop dormitori i paraula viva’, una etiqueta que es podria traduir en collage d’influències que van de l’indie-rock èpic d’Arcade Fire al single total “Bruixes”, al post-punk millenial de Bloc Party de “Conferència d’Histèria Contemporània”, l’accent de Los Planetas a “El tro” o l’indie-folk de Mumford and Sons a “Riba”. Tota aquesta suma de referents no els eclipsa la personalitat, sinó que, ben al contrari, els enlaira i els fa brillar.


CABOT

Llengües Instagram


El grup mallorquí de pop-folk en català presenta amb el seu primer treball discogràfic "Llengües". Cabot està format per Josep Cabot, Pablo Alegría, Miquel Cabot i Joan Planas. El 2018 van ser finalistes de la 18 edició del concurs Sona9 (Enderrock). El seu pas pel popular concurs va donar ales i motivació al grup del Pla de na Tesa per seguir treballant amb el seu repertori a l'estudi i enregistrar el disc que ara presentem. Una dotzena de temes propis amb lletres reivindicatives que també parlen de problemes socials, històries reals, o directament a l'amor. Antònia Font, Gossos, Manel o Els Amics de les Arts són els referents d'aquest banda mallorquina de pop-rock-folk.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Share it!

Brought to you by

Salvatge Cor

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more