MARC CAELLAS & DAVID G. TORRES - SUICIDE NOTES

MARC CAELLAS & DAVID G. TORRES - SUICIDE NOTES

Go to tickets
MARC CAELLAS & DAVID G. TORRES - SUICIDE NOTES

MARC CAELLAS & DAVID G. TORRES - SUICIDE NOTES

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

CATALÀ
No parlar del suïcidi evita suïcidis? Qui tem molt a la mort és perquè també tem a la vida? Per què no són tristes les notes de suïcidi? Només es suïciden els optimistes? Les notes de suïcidi són un intent d’entaular una comunicació. En marcar i explicar la decisió d’abandonar la vida, la sobreviuen de manera infinita.

CASTELLANO
¿No hablar del suicidio evita suicidios? ¿Quién teme mucho a la muerte es porque también teme a la vida? ¿Por qué no son tristes las notas de suicidio? ¿Sólo se suicidan los optimistas? Las notas de suicidio son un intento de entablar una comunicación. Al marcar y explicar la decisión de abandonar la vida, la sobreviven de manera infinita.

ENGLISH
Does not talking about suicide prevent suicide? Are those who are terrified by death also afraid of life? Why aren’t suicide notes sad? Do only optimists commit suicide? Suicide notes are an attempt to establish communication. By marking and explaining the decision to leave life, notes outlast it forever.

[+ info]

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 01/10/2020
Fantàstica!
Textos impactants, grooves hipnòtics i les intenses interpretacions de Sara Vidal Cabré i Esteban Feune de Colombi. No us la perdeu!
Xavi G.C.
01/11/2020
Verified commentAttended on 01/10/2020
Poder hablar...
Necesitamos espacios de reflexión sobre la muerte sin juicios ni moralidades... Notas suicidas lo consigue!
Ferran M
01/11/2020
Verified commentAttended on 01/9/2020
punki, festivo, emocionante
Celebración de la vida a través de las notas de despedida de diferentes suicidas del mundo de la cultura (música, arte, cine)
Jose
01/10/2020

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more