MIGUEL NOGUERA - ULTRASHOW

MIGUEL NOGUERA - ULTRASHOW

Go to tickets
MIGUEL NOGUERA - ULTRASHOW

MIGUEL NOGUERA - ULTRASHOW

Centre Cultural La Mercè. Pujada de la Mercè, 12, 17004 Girona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

MIGUEL NOGUERA – ULTRASHOW

BENVINGUDA 11:30 / SHOW 12H.

Miguel Noguera (Gran Canaria, 1979), llicenciat en Belles Arts, porta des de 2004 presentant Ultrashow en diversos contextos (teatres, festivals i museus), un monòleg amb paisatges improvisats i bifurcacions inesperades, a cavall entre la conferència i la peça teatral.
D’entrada és un espectacle còmic basat en l’explicació d’idees, ocurrències, imatges mentals o pensaments que no tenen perquè ser còmiques en sí mateixes. No tenen perquè tenir un ordre tampoc, i inclús poden ser dibuixades o cantades. És nou, és inexplicable, és primitiu i supermodern alhora. No es pot explicar, només presenciar-ho i ser partícip del seu humor.
Des del 2010 Noguera ha editat diversos llibres (Ultraviolencia, Ser Madre Hoy, La muerte del Piyayo, etc.), també ha col·laborat com actor en alguns vídeos humorístics del col·lectiu Venga Monjas així com als films Extraterrestes i Diamond Flash, i ha col·laborat en els programes de Manuel Fuentes a Catalunya Radio, Buenafuente, a la Sexta, o a La Resistencia amb David Broncano.Access policy

This event has no age restrictions.

4 Comments See comments

Verified commentAttended on 01/16/2022
Excentricidad divertida
Fue muy gratificante volver a vivir la locura delirante de mi infancia
Salvador
01/17/2022
Verified commentAttended on 01/16/2022
Ultrashow
Muy divertido, me ha gustado mucho el show, Miguel Noguera es único en su especie. Además a la hora de entrar servian algo para desayunar así que de lujo
Adán
01/17/2022
Verified commentAttended on 01/16/2022
Y... Pam!
Miguel lleva años regalando risas con sus bizarras actuaciones, siempre quise vero y... Pam! De casualidad veo que estará en la ciudad. Menuda forma de empezar el año! Genial, espectacular, original Read more Aunque supongo que todo estaba en mi cabeza.
Arnau
01/17/2022
Verified commentAttended on 01/16/2022
Extraña comedia
El show es muy surrealista, dificil de catalogar!!!?
Marc
01/16/2022

Share it!

Brought to you by

NEU! Festival

Details