MISHIMA A LA PALOMA: La nit de les roses

MISHIMA A LA PALOMA: La nit de les roses

Go to tickets
MISHIMA A LA PALOMA: La nit de les roses

MISHIMA A LA PALOMA: La nit de les roses

La Paloma. Carrer del Tigre, 27, 08001 Barcelona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

HORARIS

19:30h obertura de portes

20:30h concert


El pròxim 21 d'abril, Mishima celebrarà La nit de les roses a La Paloma. Es tracta d'un concert especial perquè serà el primer que es du a terme a la mítica sala de ball del Raval, que ha romàs tancada setze anys i tot just va reobrir la nit de Cap d'Any. En el primer aniversari exacte del llançament de L’aigua clara (TRIS, 2022), el seu aclamat darrer àlbum d'estudi, la banda reforça el lligam amb la ciutat en una festa de la literatura, la música i les roses.

Contra la tendència post pandèmica d'apostar per poques actuacions de gran format, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) -i ara amb Bernat Sánchez als teclats- es multipliquen per mantenir-se fidels a la proximitat amb el públic. Un cop refermat el Concert de Nadal com un clàssic en el calendari, Mishima avancen la revetlla de Sant Jordi per tal de consolidar La nit de les roses com una nova cita primaveral amb Barcelona que promet continuïtat.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

21 Comments See comments

Verified commentAttended on 04/21/2023
Qualitat del sò.
1) El programa era molt engrescador. Bons poetes, Bon grup Mishima. 2) La sala ha quedat molt maca. Però no té condicions per escoltar un concert. La gran làmpada penjant del sostre allà al mig ho a Read more aba d'espatllar. 3) No vam entendre NI UNA SOLA FRASE SENCERA . Ni dels poemes ni del David Caraben. 4) Desde baix no es veia ni un músic. Desde dalt els palcos, només té visió 1 persona i mitja; els altres 2 coll tort ò drets. 5) El públic : bevent, xerrant, amunt i avall , cantant per, com a mínim distreure's una mica de tant soroll instrumental mal projectat. Llàstima, ens feia il.lusió venir. Però a casa ho sentim millor.
Eugènia Ribas
05/4/2023
Verified commentAttended on 04/21/2023
Espectacular
Concert genial, el grup ho va donar tot. I a la Paloma va quedar espectacular. Per repetir cada any.
Josep
04/24/2023
Verified commentAttended on 04/21/2023
Mishima mai decep
Va ser brutal el concert (amb una play list molt variada de tots els àlbums publicats), la prèvia del recital de poesia i en un espai preciós, espaiós i amb molt bona acústica.
Montse
04/24/2023
Verified commentAttended on 04/21/2023
maravillosa combinación
un lugar emblemático y un grupo fantástico: no se me ocurren mejores ingredientes para garantizar el éxito.
Jordi
04/24/2023
Verified commentAttended on 04/21/2023
Fantàstic
Música, ambient, entorn, gent....
Miguel
04/23/2023
Load more

Share it!

Brought to you by

Fina Estampa

Details