Modou Modou

Modou Modou

Go to tickets
Modou Modou

Modou Modou

Porta4. Carrer Martí 18. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Modou Modou explica la història de Moussa, un noi senegalès que, com milers de joves africans, ha d’emigrar de la seva terra en recerca de millors oportunitats.

En Moussa emprèn un viatge a un món nou amb la il·lusió de trobar un paradís, de veure al seu pare i de conèixer al seu ídol de futbol. No obstant això, la realitat que es troba és totalment diferent.

Després d’una llarga travessia a peu pel desert i en patera pel mediterrani, en Moussa aconsegueix arribar a Europa, sense moltes cartes al seu favor: un país estrany, sense domini del idioma i sense documentació. El paradís anhelat no existia i com ell troba a moltes persones més en la mateixa situació.


Fitxa tècnica

Direcció i dramatúrgia: Nadia Zúñiga

Actors: lgassoume Thiam, Juan Madolell, Hamza Jabbar, Nicaurys Diaz, Abdelhanine Lih, Esthela Kuri, Imane Chmarkh Fath-Eddine

Diseny gràfic: Sergio Tamayo

Fotografia i Vídeo: Víctor Jammal

Producció: Estereo Rum’s Teatre

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

1 Comment See comments

Verified commentAttended on 11/10/2019
Sorprendente
Transmitió perfectamente el mensaje con poco atrezzo. Los actores fantásticos y la historia hace que personas blancas se vean reflejadas en un punto de la historia
Andrea
11/11/2019

Share it!

Brought to you by

Porta4

Details