MUSICALL 2021

MUSICALL 2021

Go to tickets
MUSICALL 2021

MUSICALL 2021

Centre Cultural Sant Jordi, MONTBLANC. Carrer Major 109. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

My Expansive Awareness és una de les bandes exemplar de la neo-psicodèlia ben entesa de la nostra escena. La banda de Saragossa no ha parat de tocar en directe i publicar discs des del seu naixement al 2013. Així, les seves bones maneres els ha portat a trepitajar els escenaris dels festivals més prestigiosos - Primavera Sound, Vida Festival, Monkey Week, Son Estrella Galicia,... - i les sales més importants. Presentaran 'Taste of Blood' (Analog Love, 2021), el seu recentíssim nou treball discogràfic.
Celistia és una nova banda tarragonina, tot i que cap del seus components són novells, ja que procedeixen de formacions com The Transistor Arkestra, Harrison Ford Fiesta, LeCirke o Slowflames. El seu pop psicodèlic ja ha encandinat a bona part de l'escena estatal i, encara sense treball descogràfic al mercat, van ser escollits pel grup barceloní Manel com a representants tarragonins al programa de TVE 'Un País para Escucharlo'. Amb dos 7" al mercat, la seva actuació al Musicall 2021 formarà part de la gira de presentació d'aquests treballs i altres que ja venen de camí.

MAE KURTZ actuarà per primera vegada a la Conca de Barberà. Després de molts anys actuant en solitari, reapareixia sobre els escenaris acompanyada d'una formidable banda que dóna el caliu suficient a la interpretació de les seves cançons, aconseguint un so que mescla a la perfecció l'essència clàssica dels gran crooners i la intensitat elèctrica que demanen les seves composicions.

SUNDAY GERMAN FLOWERS és el més nou projecte de Domingo Alemán, segurament el músic més imprescindible de l'underground canari des d'aquells noranta als que liderava Soviet Love i impulsava el seu segell Ruin Records. Tot i que aquest va començar sent el seu enèssim projecte en solitari, i amb sis discs a les seves esquenes, actualment és un trio d'allò més consistent,amb un directe fresc, diferent i sense lligams.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 05/22/2021
solo faltaba poder bailar
...
Annette Proksch
05/24/2021
Verified commentAttended on 05/22/2021
Increíble
Buena programación, calidad, organización. Muy buena apuesta.
Xmiró
05/23/2021

Share it!

Brought to you by

Associació Musical Mr.BeasT

Details