b1n0 + nara is neus a Terrassa

b1n0 + nara is neus a Terrassa

Go to tickets
b1n0 + nara is neus a Terrassa

b1n0 + nara is neus a Terrassa

Nova Jazz Cava de Terrassa. Passatge Tete Montoliu s/n. See map

11/8/2020

20:00

Select your tickets

General

10,40 €

Final price, management fees included.

Total 0,00 €

Description

b1n0

Emili Bosch i Malcus Codolà formen b1n0 (pronunciat bino). El duo resident a Barcelona combina elements de l’electrònica experimental, l’estètica del nou-pop i els sons urbans actuals. Un còctel d’electrònica fet amb elements acústics, capes de syntes i un precís maneig de l’espai sonor. Entre la figura de l’enginyer de so i el músic, b1n0 ens convida a un aquelarre d’influències en l’era del post. En el seu àlbum debut b1n0 compta amb la participació de diferents artistes del panorama nacional. Estem davant d’un projecte que prescindeix de vocalista principal i assumeix tal fet com una possibilitat il·limitada per reinventar-se i explorar les possibilitats del “sampler” en la seva peculiar aventura sonora.


nara is neus

Nara is Neus és una compositora que crea una atmosfera fosca investigant contínuament amb la intenció de descobrir nous colors i textures, sempre amb un deix malenconiós. Sense límits entre el so experimental de baixos bpm i el drone, i un gran interès en les bandes sonores, les seves composicions creixen en base a pinzellades contínues, oferint diferents intensitats entre el silenci i el soroll, creant ones de so suggerents on la composició és més un significat que un propòsit, més proper a una escultura de so vivent. Arquitectura sònica per seguidors de Laurel Halo, Sky H1 o el mateix William Basinski.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

TODO SIGUE INTACTO, S.L..

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more