“PEIX” de Cia. Hotel Iocandi + LU ROIS - EXHAURIDES

“PEIX” de Cia. Hotel Iocandi + LU ROIS - EXHAURIDES

Go to tickets
“PEIX” de Cia. Hotel Iocandi + LU ROIS - EXHAURIDES

“PEIX” de Cia. Hotel Iocandi + LU ROIS - EXHAURIDES

Plaça Nova. Carrer Vell, 12 - 08503. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

OBERTURA DE PORTES: 11:30h

Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult. 


HOTEL IOCANDI PRESENTA "PEIX"

Segona producció de la companyia Hotel iocandi que presenta un solo de petit format de carrer basat en el circ i el pallasso. Una reflexió, des de la poètica de l'absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l'impacte del turisme, sobre la lluita de poders, la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, buscant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades.

FITXA ARTÍSTICA
Idea, creació i interpretació: Tomeu Amer
Mirada externa: Ada Vilaró
Acompanyament artístic: Griselda Juncà
Composició musical i assessorament sonor: Sasha Agranov
Disseny i construcció escenografia: Tomeu Amer
Tècnic: Bernat Torras
Producció: Griselda Juncà i La Persiana
Constructor pista: Ulrich Weigel
Vestuari: Hotel iocandi i Margarita
Distribució: Alina Ventura - La Maleta dels espectacles
Coproducció: Fira Tàrrega 2019 - Suport a la creació
Suport a la creació: Testimoni escènic Cal Gras, Ca l’Estruch i Ajuntament de Castellterçol, Escena Poblenou i Trapezi 
Amb el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC). Generalitat de Catalunya.


LU ROIS

Un nou començament, una sacsejada. Remoure’s, reaprendre i transformar-se. Enamorar-se a l’instant de l’estrany que ha arribat per quedar- se. I sorprendre’s en descobrir que no és un fre per l’art, ans al contrari: un nou estímul i un impuls que fa emergir un món –també en allò musical- completament ignot i per descobrir.

La cantant, pianista i compositora sabadellenca Lu Rois va debutar l’any 2014 amb el disc “Camí del far”. Vindria poc després l’EP “Cau de lluna” i el segon llarg, “Clarobscur” (2017). En tots ells ja s’intuïen els ingredients que atorguen personalitat a la seva música: una veu trencadissa, un piano còsmic i unes cançons carregades de sensibilitat. Elements que ara es projecten amb més fermesa i prenen noves dimensions en el nou disc “Microcosmos”. 

“Microcosmos” gravita sobre la maternitat, en totes les seves cares i accepcions. Celebra la nova vida amb la mirada i el tacte. Obre el cercle amb la dona que acaba de ser mare i el tanca amb la mare absent, posant en escena un ampli ventall de relacions, vincles i refugis. El sentiment dominant d’alegria permet alhora donar veu a silencis, buidors i solituds. Escampa les pors cantant-les al vent. I desprèn, per sobre de tot, amor.

En aquesta nova aventura, Lu Rois ha comptat amb dos grans aliats, la teclista Laia Vallès i el guitarrista Santi Careta. La transformació vital també s’ha projectat en la música: tots tres construeixen junts una nova sonoritat, flonja i acollidora, en un procés orgànic i col·laboratiu, experimentant fins a diluir el piano en un mar de pedals i sintetitzadors, però reservant sempre el protagonisme per a la veu. En la nòmina de col·laboradors hi trobem a més Edi Pou (Za!) i Sara Fontán, que aporten les seves textures sonores a “Andròmeda”.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 12/19/2020
Molt bona actuació
Perfecte
Eva
12/20/2020
Verified commentAttended on 12/19/2020
Peix
Tot molt bé !
Ester I Nico
12/19/2020

Share it!

Brought to you by

BROTS del Cantilafont

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more