Penélope. La Decisión

Penélope. La Decisión

Go to tickets
Penélope. La Decisión

Penélope. La Decisión

L'Autèntica. Carrer de Martí, 18. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

En un teatre es representa el moment en què Ulisses, de tornada a Ítaca, és a punt de trobar-se amb Penélope. L'actriu que interpreta Penélope reprodueix la figura estereotipada del mite. Al final de la primera cançó tot canvia, l'actriu, o potser ja Penélope, es rebel·la contra l'esquema patriarcal que semblava condemnada a viure. Penélope es submergeix en un passat que desborda amb la seva veritat la mateixa ficció. Després del viatge pel seu interior, Penélope es veu envoltada per la incertesa i la necessitat d'afrontar una decisió.

Penélope. La Decisió planteja una reflexió sobre el recorregut que fa un ésser humà per trencar condicionaments socials, prejudicis, valors preestablerts, i per conquerir el seu espai vital. Els espectadors descobriran amb què Penélope es troba Ulisses.

A L'Autèntica, Teatro d’Appartamento, en el seu 10è aniversari, presenta una adaptació més propera, més desenfadada i més divertida de l’obra “La Decisón” de Sandro Dieli.


The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Share it!

Brought to you by

Teatro d'Appartamento

Details