Punchinelis

Punchinelis

Go to tickets
Punchinelis

Punchinelis

La Puntual. C/Allada Vermell, 15. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Punchinelis es una representació de titelles amb els elements propis de la tradició popular. El llop intenta menjar-se a l’ocell i l’home caçar al llop... provocant els somriures i la participació del públic. Es tracta d’un espectacle de titelles basat en la tradició del titella de guant tradicional anglès, (en Punch), però amb la incorporació d'altres influències europees i d'un llenguatge visual modern.

Luís Zornoza Boy, és Diplomat en Dret per la Universitat de Madrid; Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Londres; i Màster en Belles Arts. A la Norwich Escola d'Art, Anglaterra. La Cia SiestaTeatro va ser fundada a Londres el 1987, per Luis Z. Boy, per a la recerca en el teatre visual amb objectes i titelles. Els espectacles entre 1988 i 1991 es van crear en el Ovalhouse Theatre de Londres, de 1991 a 2000 al NPT a Anglaterra. El 2002 la companyia obre un taller a Granada on s'estableix definitivament el 2008. Luís Zornoza Boy és un dels valors titellaires de més altura que hi ha a Espanya, i un dels menys coneguts, per una simple raó: gran part de la seva carrera ha transcorregut i continua transcorrent en bona part per Europa, i més concretament, pel nord d'Europa: Anglaterra, Bèlgica, Finlàndia…

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 10/16/2022
Espectáculo muy recomendable
Me ha encantado el espectáculo. Repetiría en la sala la Puntual y buscaría otros espectáculos de Luis Zornoza Boy.
Martí
10/17/2022
Verified commentAttended on 10/16/2022
Sin rumbo
Muy simpático el titiritero pero tuvimos la sensación de que faltaba un guion, una historia. En tantos años de títeres no ha podido llegar algo más creativo, con respecto a la misma broma fácil de ped Read more caca Pis? Tema: Lobo que come gallinas. Eso es todo. Y es poquito.
Gabriel
10/16/2022
Verified commentAttended on 10/16/2022
Divertido y muy didáctico
Nos ha encantado. Mis hijos se han metido completamente en la historia y han disfrutado todo el tiempo.
Margarita Fernández
10/16/2022

Share it!

Brought to you by

La Puntual

Details