RAYNALD COLOM presenta "THE BARCELONA SESSION" (22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC)

RAYNALD COLOM presenta "THE BARCELONA SESSION" (22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC)

Go to tickets
RAYNALD COLOM presenta "THE BARCELONA SESSION" (22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC)

RAYNALD COLOM presenta "THE BARCELONA SESSION" (22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC)

La Jazz Cava. Rambla dels Montcada n.5. See map


The event has been cancelled.

This event has been cancelled by the promoter because:

COMUNICAT OFICIAL! El 22 Alhambra Festival Jazz Vic es posposa del 8 al 18 d'octubre. Estem treballant per mantenir la programació que s’havia anunciat fins al moment, amb noms com Raynald Colom, Theon Cross i ADHD.

If you have bought a ticket for this event we are proceding with the refunds. We've also sent you an email with all the additional info.

Description

Dissabte 18 d'abril RAYNALD COLOM (The Barcelona Session) al concert presentació del 22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC | Hora: 22h | Preu: 15€/20€


22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC | Del 7 al 17 de maig 2020 | www.festivaljazzvic.cat

L’Alhambra Festival Jazz Vic, que tindrà lloc del 7 al 17 de maig a la capital osonenca, oferirà un concert de presentació de la pròxima edició del festival amb el trompetista català Raynald Colom, que interpretarà les cançons del seu darrer disc The Barcelona Session en format quartet.

Raynald Colom, trompetista i compositor de jazz català que s’ha convertit en un referent gràcies a les seves fusions de jazz, flamenc, hip hop i obres clàssiques, i que ja és un artista conegut pel públic fidel al festival. Nominat al reconegut premi de jazz europeu Django d’Or, ha estat el primer músic de jazz guanyador del Premi Puig Porret que s’atorga al Mercat
de Música Viva de Vic, i ha tocat amb artistes de renom com Mulgrew Miller, Greg Osby, Jorge Pardo, Raimundo Amador, Duquende, Nicholas Payton, Chicuelo o Manu Chao, entre d’altres.

Després de set anys de silenci discogràfic, ara torna als escenaris amb The Barcelona Session (Fresh Sound, 2019), un disc amb el qual exposa una visió oberta i personal del jazz, i amb què intenta dibuixar un viatge per Barcelona a través de la música contemporània, afegint-hi influències de sons d’arrels afroamericanes i altres sonoritats innovadores que volen connectar amb una nova generació d’oients. Acompanyat de tres artistes de referència en l’escena internacional del jazz actual: el pianista Tony Tixier, el baixista Paco Charlin i el bateria Francesco Ciniglio, presentarà aquest nou projecte que ja ha rebut guardons com el Premi Altaveu 2019.

Raynald Colom trompeta
Tony Tixier piano
Paco Charlin contrabaix
Francesco Ciniglio bateria

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

La Jazz Cava (Vic)

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more