Rita Payès & Elisabeth Roma - FLORAL FESTIVAL

Rita Payès & Elisabeth Roma - FLORAL FESTIVAL

Go to tickets
Rita Payès & Elisabeth Roma - FLORAL FESTIVAL

Rita Payès & Elisabeth Roma - FLORAL FESTIVAL

Festival Floral - Can Rafart. Parc de Can Rafart. See map

05/21/2022

21:00

Select your tickets

Entrada general

15,27 €

Sold Out

Final price. Management fees and non-attendance and COVID insurance included

Description

Concert inclòs dins la programació del Festival Floral amb la reconeguda cantautora Rita Payès acompanyada de la seva mare, Elisabeth Roma.


Aquest concert es durà a terme als Jardins de Can Rafart, en un entorn immillorable, espai històric de Vilassar de Dalt i amb servei de gastronomia i barra.


El Festival Floral presenta una programació de gran qualitat en espais naturals i històrics de Vilassar i té lloc entre el 20 i el 22 de maig.


RITA PAYÈS

La cantant i trombonista Rita Payés s’alia amb la seva mare, la guitarrista clàssica Elisabeth Roma, en un emocionant projecte que va començar com un regal d’aniversari i que ha acabat convertint-se en una de les sorpreses més exquisides de la temporada musical al nostre país. Payés i Roma van publicar un primer disc, Imagina, i ara presenten el segon disc, Como la piel, amb el que giraran per Catalunya, Espanya i Europa acompanyades d’una banda d’indubtable qualitat.. «Rita Payés és màgia, dolçor, sensibilitat, caràcter; una bola de talent i d’energia en constant evolució», va dir d’ella Joan Chamorro. Dues generacions, dues maneres de viure la música, amb el jazz, una vegada més, com a punt de trobada. Una vetllada màgica que conclourà el festival.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

Neandertal Records

Details