Seward + Sounds from the Supermarket a El Jardí Sonor

Seward + Sounds from the Supermarket a El Jardí Sonor

Go to tickets
Seward + Sounds from the Supermarket a El Jardí Sonor

Seward + Sounds from the Supermarket a El Jardí Sonor

Santuari de Montferri. Santuari de Montferri. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Seward és una banda de barcelona de músics inconformistes que provenen del jazz, el folklore, el rock experimental y la electrónica.

No es defineixen com una banda a l'ús, sinó com un "col·lectiu d'acció sonora". Porten una dècada fent cançons lliures i espectacles de tota mena, sempre en connexió amb altres creadors i disciplines artístiques.

La banda ha estat en constant evolució i mutant, en l'actualitat la conformen Adriano Galante, Marcel·lí Bayer, Juan Rodríguez, Pablo Schvarzman i Meritxell Neddermann i aquest 2022 editaran el seu nou i sisè treball 'A Charm of Living'.

Els podrem veure al Jardí Sonor en un espai mágic com és el Santuari de Montserrat de Montferri, que farà de fons d'escenari per viure una experiència única la que viurem aquesta jornada.

Els acompanyarán la banda de Torredembarra Sounds from the Supermarket, banda novell que acaba de publicar el seu primer single de 6 temes, un treball ple d'energía amb sonoritat de post-punk i rock que està revent una gran resposta pel públic, no et perdis aquest dos senyors concerts, en una nit que apunta a ser mágica!

També tindrem l'exposició d'art de l'artista local Assen, que recicla teules de cases a les quals ha pintat amb imatges de la zona de Montferri, el Santurai, l'esglèsia, vinyes, espais singulars...el seu treball es preciòs i podreu veure les seves obres i també les tindrá a la venda per si en voleu adquirir alguna!

Cerveses artesanes, vins ecològics, menjars de proximitat...!!!

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 07/23/2022
Primer grupo espectacular
Ubicación, sonido y luces impresionantes
Annette Oroksch
08/1/2022
Verified commentAttended on 07/23/2022
La gent no para de xerrar
La gent en general és molt maleducada. Si vas a veure un concert, entenc, és per escoltar i disfrutar del directe. No per xerrar i xerrar com si fos una taverna d'un bar. Els organitzadors haurien de Read more ontrolar aquest tema bàsicament per la gent que paga las seva entrada i pels musics que intenten oferir el millor de la seva música. Gràcies
Xavi
07/24/2022

Share it!

Brought to you by

La Sonora Producciones

Details