Solo nos queda bailar

Solo nos queda bailar

Go to tickets
Solo nos queda bailar

Solo nos queda bailar

SALA ZAZIE. Rambla de Nostra Senyora, Villafranca del Panadés, España. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Títol original: Da cven vicekvet (And Then We Danced).
Direcció i guió: Levan Akin.
Intèrprets: Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili, Giorgi Tseretelli, Tamar Bukhnikashvili, Levan Gabrava, Kakha Gogidze, Marika Gogichaishvili, Nino Gabisonia, Nia Gvatua i Ana Makharadze.
Drama social. Suècia, 2019. 106’. Projecció en V.O. (georgià) subtitulada i en versió doblada.
Pendent de qualificació per edats.

Merab (Levan Gelbakhiani) i Mary (Anna Javakishvili), son ballarins membres de la Companyia Nacional de Dansa de Georgia. Ell ho és des de molt jove i ara veu perillar el seu lideratge. L’arribada de l’Irakli (Bachi Valishvili) -el seu rival-, portarà molts canvis en la seva vida professional i personal, doncs també s’adona de l’atracció cap al seu adversari, cosa que comportarà l’acceptació dels seus sentiments i decidir el seu alliberament sexual.

A Georgia, però, la societat és molt tradicionalista, ancorada en les convencions i la influència de la religió, on l’homosexualitat no és acceptada.

Akin, suec d’origen georgià, dirigeix la seva segona obra com una al·legoria a les distintes orientacions sexuals, lligant el món de la dansa georgiana amb els potents sentiments transmesos pels seus joves actors.

Premi al Millor Actor (Levan Gelbackhiani), a la Seminci 2019. Al Festival de Sevilla 2019, rebé el Premi del públic a la Millor Pel·lícula.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 02/19/2020
Boníssima
Una pel·lícula fantàstica. Molt ben feta i knterpretada.
Maixa
02/20/2020
Verified commentAttended on 02/16/2020
Tomadura de pelo?
Estimados Srs de Entradium, se estan riendo ustedes de mí? No me hizo ninguna gracia llegar al cine a ver la película para la que habia comprado mi entrada el viernes, y el Sr de la puerta me dijo que Read more el lunes/martes habian cambiado la programación y habian cambiado la película. Para devolver el dinero de las entradas esperé mas de media hora, porque la gente de la entrada no se hacia responsable y teniamos que esperar a un responsable. Creen ustedes que podré confiar otra vez en su plataforma? Pues no, vergüenza da que pasen estas cosas....penoso....no volveré a confiar en su plataforma. Saludos
Os Estais Riendo De Mi?
02/17/2020

Share it!

Brought to you by

SALA ZAZIE

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more