Sunwatchers + see night (solo) en Barcelona

Sunwatchers + see night (solo) en Barcelona

Go to tickets
Sunwatchers + see night (solo) en Barcelona

Sunwatchers + see night (solo) en Barcelona

Sala VOL. Carrer de Sancho de Ávila, 78. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

"Illegal Moves" (Trouble in Mind Records, 2019) és el nou treball de Sunwatchers, quartet de Brooklyn que fa del caos una virtut: psicodèlia, avant-jazz, desert blues i una mica de punk són els ingredients d'una banda que sembla voler posar música al final del capitalisme, amb un só catàrtic i revolucionari. Ideal per una nit electoral, sens dubte. 

Escolta "Illegal Moves":

https://sunwatchers.bandcamp.com/


see night és el projecte indie rock de Linda Sao (San Francisco), que ja ha compartit escenari amb artistes com Bonnie Prince Billy, Rogue Wave, Widowspeak, Lady Lamb, John Vanderslice, The Pack A.D. i més. Linda, actuant en solitari, transforma el so catàrtic i dinàmic de la band en una versió més íntima i crua, combinant la seva guitarra elèctrica amb la seva veu evocadora. Tot un plaer tenir a la Linda obrint per Sunwatchers!


Amb aquest concert, la gent d'Aloud Music és retroba amb l'esperit dels mítics concerts de l'Stereodiet Club, cites que van succeïr a mitjans i finals de la passada dècada, on la ciutat es va trobar amb bandes de directe impactant com ara Valina, Barzin, This Aint Vegas, Dartz!, Yndi Halda, Surrounded, Rosolina Mar, Logh, Haram ..

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

Aloud Music

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more