Tarta Relena

Tarta Relena

Go to tickets
Tarta Relena

Tarta Relena

Pati de l'Os. Ronda de Francesc Camprodon, 2. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Marta Torrella, veu i electrònica

Helena Ros, veu i electrònica


“Folk tronadet i gregorià progressiu”, en diuen les mateixes artistes. El cert és que la proposta de Tarta Relena, projecte nascut el 2016 per explorar a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals, captiva des del primer instant. El seu primer treball discogràfic, Ora Pro Nobis (The Indian Runners, 2019), va obtenir el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de folk. Un àlbum al qual va seguir Intercede Pro Nobis (The Indian Runners, 2020), reconegut per Rockdelux com el millor EP nacional del 2020.


Després del seu concert al Foramuralla 2019, tornen per presentar en primícia les cançons del nou disc, el primer de llarga durada, que portarà per títol Fiat Lux i està previst per al setembre. Un treball que encarna referents femenins poderosos i transcendents com la Verge Maria, la Safo de Lesbos o la tribu de dones paixtu a l’Afganistan, amb històries que ens mostren que ja sigui a l’antiga Grècia, a l’Edat Mitjana o en plena pandèmia mundial, tots passem pels mateixos processos vitals.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 07/30/2021
Màgic
Una passada
N
08/2/2021
Verified commentAttended on 07/30/2021
Embriagadoras
Desde el primer segundo te dejan en un estado de hipnosis con sus voces y música... ¡Son de lo mejor que he visto en mucho tiempo!
Eduard
07/31/2021
Verified commentAttended on 07/30/2021
Aneu-les a veure!
Són unes veus increïbles, que es complementen a la perfecció, amb un missatge molt necessari i una posta en escena minimalista i que funciona molt bé. Si no les heu vistes mai, serà la vostra descober Read more a de l'any.
Montse
07/31/2021

Share it!

Brought to you by

La Jazz Cava (Vic)

Details