Terra de Sons 2020 - Montañez i Alidé Sans

Terra de Sons 2020 - Montañez i Alidé Sans

Go to tickets
Terra de Sons 2020 - Montañez i Alidé Sans

Terra de Sons 2020 - Montañez i Alidé Sans

Església de La Doma. Av. de Sant Esteve, 1, 08530 La Garriga, Barcelona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Celebra amb nosaltres la desena edició del Terra de Sons, cicle que organitzem des de La Gatzara amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Garriga i diversos patrocinadors locals. Com cada any, us oferim concerts singulars a l'Església de la Doma, tot respectant les mesures sanitàries i d'aforament.

Seguim obrint les portes d’espais excepcionals com La Doma, tot apostant per homenatjar el patrimoni arquitectònic i històric de La Garriga, a través d’una proposta cultural de proximitat.

Aquesta desena edició, oferim entrades a 7 € per als concerts dels dies 28 de novembre, 5 i 12 de desembre.

Així, doncs, us esperem a formar part d’aquesta experiència musical i cultural a diversos llocs de La Garriga.

CONCERTS PROGRAMATS:

Dissabte 28 de novembre

FELIU VENTURA - CAÏM RIBA I POL CRUELLSDiumenge 5 de desembre

MONTAÑEZ - ALIDÉ SANS


Dissabte 12 de desembre

PI DE LA SERRA - ÈRIC VINAIXA


__________________________________________________________________________


MONTAÑEZ

Minsk · Praga · Budapest és el 4t disc de Montañez. Diferents ciutats com a escenari de l’amor i la passió, no-llocs on s’hi esdevé la quotidianitat de la vida i la mort, la majestuositat i la decadència. Això és el que trobarem a la presentació del que serà el quart disc de Montañez. Amb la producció i els arranjaments de Pau Romero, aquest treball suposa l’evolució d’un projecte musical que mira de centrar-se més en un segell personal, en una mirada introspectiva del seu propi univers poètic. En definitiva, un punt d’inflexió i una reinvenció en la seva carrera.

És additiva la bellesa quan la poesia és en tot. L’efímera bellesa d’allò quotidià abans que s’esvaeixi per sempre crea la necessitat de fotografiar-ho tot, d’escriure-ho tot, de cantar-ho tot, d’arrapar-se a allò viscut amb les ungles, com si ens hi anés la vida. Què ens queda, sinó, mentre el món col·lapsa al nostre davant? Per això la necessitat de vida, de les cases, de les ciutats, dels trens i de les avingudes que penetren els nostres cossos. Quedarà congelat aquell estiu al final d’aquest viatge a la vida. I és que arribar a una ciutat, per primera vegada, no s’oblida mai.


ALIDÉ SANS

Tres anys després d’haver debutat amb el disc Eth paradís ei en tu (Nuba Records, 2015), la cantant, acordionista i guitarrista aranesa publica el seu segon disc Henerècla (Hètaman, 2018), tota una revelació musical de ritmes mestissos i influències de músiques del món, cantada en l'occità (aranès).

Alidé Sans descriu l'àlbum com un "alè d'aire fresc que baixa de les muntanyes", i també explica que a Henerècla "hi ha una forta presència de la natura que ho pinta tot amb els seus colors". "Aigua infinita" és la cançó que enceta el disc, seguida de vuit temes més que versen sobre el respecte al paisatge i al deure de "no exigir a la natura el que volem i quan ho volem". Henerècla no oblida tampoc el context polític i històric que viu Catalunya en algun dels seus temes, i també situa el feminisme i l'empoderament de la dona com a pilars bàsics de la seva música. Una de les particularitats d'Henerècla és que ha estat el punt de partida per a la creació del seu propi segell discogràfic: Hètaman. D'aquesta manera, Sans ha pogut dirigir tota la producció i fer-se-la a mida.

Access policy

This event has no age restrictions.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 12/5/2020
El año que viene repito
Muy bien escogido el lugar, muy buen ambiente y grandes artistas los dos.
Iria
12/6/2020
Verified commentAttended on 12/5/2020
Cultura en estat pur
Ha estat un migdia esplèndid amb dos grans cantants fabulososfabulosos fabulosos fabulosos
Josep
12/5/2020

Share it!

Brought to you by

Associació Cultural Gatzara La Garriga

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more