The Sey Sisters

The Sey Sisters

Go to tickets
The Sey Sisters

The Sey Sisters

Plaça de l'Església - Teatre de la Cooperativa. Plaça de l'Església . See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s’uneixen amb l’objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur. Aquestes tres germanes de descendència ghanesa combinen les seves veus en vibrants harmonies acompanyades de ritmes contagiosos que són el vehicle per reivindicar el seu lloc i la seva identitat com a afrodescendents. “Obrim un espai per a la cura, per a l’empoderament, per reforçar el sentiment de comunitat i per honorar als nostres avantpassats i a les persones que han mort i segueixen morint en el viatge”.

L’any 2015 publiquen el seu primer treball discogràfic Let Freedom Ring i al 2018 llencen Rise, el seu segon disc amb el que van consolidar el seu lloc dins l’escena musical catalana i van començar a obrir-se camí a la resta de l’estat. Aquest any presenten el seu tercer treball discogràfic We got your Back on es reinventen musicalment, buscant sonoritats noves per a reafirmar el seu missatge antiracista i feminista.


En cas de pluja el concert tindrà lloc al Teatre de la Cooperativa.


The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 09/23/2022
Divines i compromeses
Excel·lent. Són unes artistasses compromeses, potents, reivindicatives, divertides, amb unes veus estupendes, que parlen i canten clar. Una meravella!!
Carme
09/25/2022
Verified commentAttended on 09/23/2022
M’agradat molt
Professionals, actuació impecable, espectacle molt bo, so espectacular, joc de llums preciós, la plaça on varen cantar perfecta, una nit de tardor inoblidable!!!!! El grup de Sey sisters top!!!!
Elena M March Nogales
09/24/2022
Verified commentAttended on 09/23/2022
Exelente!
Nos encantó!
Svetlana
09/24/2022

Share it!

Brought to you by

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Details