THEON CROSS (22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC)

THEON CROSS (22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC)

Go to tickets
THEON CROSS (22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC)

THEON CROSS (22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC)

La Jazz Cava. Rambla dels Montcada n.5. See map


The event has been cancelled.

This event has been cancelled by the promoter because:

COMUNICAT OFICIAL! El 22 Alhambra Festival Jazz Vic es posposa del 8 al 18 d'octubre. Estem treballant per mantenir la programació que s’havia anunciat fins al moment, amb noms com Raynald Colom, Theon Cross i ADHD.

If you have bought a ticket for this event we are proceding with the refunds. We've also sent you an email with all the additional info.

Description

Dissabte 16 de maig THEON CROSS (Londres) al 22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC | Hora: 22h | Preu: 20€/25€

22 ALHAMBRA FESTIVAL JAZZ VIC | Del 7 al 17 de maig 2020 | www.festivaljazzvic.cat

El jove compositor londinenc Theon Cross, músic revelació de l’escena jazzística britànica que ha trascendit les estructures convencionals del gènere i ha reinventat la interpretació de la tuba. Nascut i format a Londres, Theon Cross ha treballat amb artistes de renom com Jon Batiste, Emile Sande, Kano o Makaya McCraven Courtney Pine, entre d’altres, i és un dels membres principals de la reconeguda banda de jazz Sons of Kemet. Després de ser aclamat per la crítica internacional amb el seu àlbum de debut Fyah (Gearbox Records, 2019), l’artista arribarà a la capital osonenca el dissabte 16 de maig a la Jazz Cava amb la seva proposta de free jazz afrocaribeny combinat amb gèneres com el dub, el hip-hop o el grime, entre d’altres.

Theon Cross tuba
Nubya Garcia saxo
Moses Boyd bateria

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

La Jazz Cava (Vic)

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more