Tiestes (Estrena Mundial)

Tiestes (Estrena Mundial)

Go to tickets
Tiestes (Estrena Mundial)

Tiestes (Estrena Mundial)

Capçalera del Circ (Accés per Rambla Vella). Rambla Vella, 2, 43003 Tarragona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

de la Cia. Grumelot (Madrid)


Sinopsi

Experiència immersiva a partir del mite grec dels germans Tiestes i Atreo. La veu d'una dona guia a un reduït grup d'espectadors en un viatge al centre de l'horror que permet espiar a Tiestes en un cotxe, ballar música electrònica en una discoteca, entrar en un jacuzzi o ser testimoni d'un violent assassinat. Els espais, intervinguts per la ficció, es despleguen davant l'espectador, que pot explorar-los lliurement desafiant les lògiques de la narrativa teatral clàssica. 

Castellà i anglès amb sobretítols. 75 min


Fitxa artística

Coordinació del projecte: Iñigo Rodríguez-Claro i Carlota Gaviño. Direcció: Iñigo Rodríguez-Claro. Text original: Carlota Gaviño. Ajudant de direcció: Javier L. Patiño. Assistència a la direcció artística: Carlos Pulpón. Composició musical original i música en directe: José Pablo Polo. Intèrprets: José Juan Rodríguez, Juan Ceacero i Lluna Issa Casterà. Veu en off: Carlota Gaviño. Disseny d’Il·luminació: Pablo Rodríguez Seoane. Audiovisuals i disseny gràfic: La dalia negra [Bentor Albelo i Javier Rojo]. Producció i Distribució: XperTeatro [Lorenzo Pappagallo].

Producció de Grumelot (Madrid) en coproducció amb FITT_noves dramatúrges i CC Conde Duque i amb el suport de Clásicos en Alcalá.


The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

6 Comments See comments

Verified commentAttended on 06/26/2019
Desmontando a los clásicos
Descoloca, desmonta ... Te abduce y estás dentro de ella. Pero ojo con el aforo, se puede ir de las manos con mucho público. El marco en Tarragona ideal.
Nair
08/24/2019
Verified commentAttended on 06/26/2019
BRUTAL
Impresionante, cambiante, divertida, y creo que si te dejas llevar puedes entrar dentro de la obra como nunca, no os cortéis!!!
Montse
06/28/2019
Verified commentAttended on 06/26/2019
Desmontando a los clásicos
Atrevida, te sumerge en un clima de pasión y odio.
Nair
06/27/2019
Verified commentAttended on 06/26/2019
Rituals de proximitat
Ritual i catàrtic, el Tiestes que hem vist sedueix des de la més generosa proximitat. Treball d'equip intel.ligent i emocionant. Benvingudes les pràctiques artístiques contemporànies en l'espai patrim Read more nial. Que tornin.
Maite Blay
06/27/2019
Verified commentAttended on 06/26/2019
Un gran momento
No tiene pegas. Una magnífica compañía con un gran espectáculo y para guinda el espacio natural escogido. Lastima q solo hayan sido dos funciones.
Rafael
06/27/2019
Load more

Share it!

Brought to you by

Sala Trono Armanyà

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more