UBÚ REI

UBÚ REI

Go to tickets
UBÚ REI

UBÚ REI

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Enguany com a muntatge de final de curs, l'escola d'arts escèniques presenta l'obra UBÚ REI, d'Alfred Jarry. Un muntatge emblemàtic i precursor del Teatre de l'absurd. Un joc crític amb el poder, l'abús i la guerra. O una simple caricatura d'un professor malcarat. Tothom en pot fer la seva lectura. Un joc cínic i grotesc. Un plantejament en línia de les atraccions de fira, personatges de gran guinyol, com a titelles o putxinel·lis, amb una vessant escatològica i salvatge, una crueltat exagerada i grotesca i amb una actitud ridícula i burlesca, amb un exercici col·lectiu de superposició de personatges, desfilades i bregues, batalles i persecucions, festes i cançons, animalades i desbarats... En una proposta intensa i dinàmica amb la participació dels alumnes més avançats de l'escola. 

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 06/19/2022
Molt divertida.
Actors molt preparats.
Tonina Grau
06/20/2022
Verified commentAttended on 06/18/2022
Buen trabajo
Obra molt elaborada, molta feina, amb un bon resultat final. Enhorabona
Sebastià Segui
06/19/2022
Verified commentAttended on 06/18/2022
UBU REI
Sin actores profesionales pero con una buena puesta en escena. Interesante, sin embargo considero que no hay teatro del absurdo que resista una representación de dos horas. Enhorabuena a los actores.
Yolanda
06/19/2022

Share it!

Brought to you by

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Details