XI Festival Hivernacle ⊛ Vilafranca del Penedès ⊛ Abonaments

XI Festival Hivernacle ⊛ Vilafranca del Penedès ⊛ Abonaments

Go to tickets
XI Festival Hivernacle ⊛ Vilafranca del Penedès ⊛ Abonaments

XI Festival Hivernacle ⊛ Vilafranca del Penedès ⊛ Abonaments

Hivernacle a l'Auditori. Av. Catalunya, 15, 08720 Vilafranca del Penedès. See map

03/1/2024

22:00

Select your tickets

❄️ XI Festival Hivernacle • De l'1 al 3 de març a Vilafranca del Penedès • Abonaments a cegues

18,00 €

Final price, management fees included.

Total 0,00 €

Description

⊛ XI Festival Hivernacle • Abonaments a cegues 2024


Després d'una 10ª edició espectactacular i, superant per primera vegada les 1000 persones, amb un estat de salut immillorable, més múscul i unes xifres engrescadores, sempre amb la sostenibilitat per davant, arriba la 11ª edició de l'Hivernacle amb una sèrie de propostes que no deixaran a ningú indiferent!

... i és que l'any passat vam celebrar la 10ª edició i enguany volem seguir celebrant els 10 anys de l'Hivernacle per la porta gran transformant Vilafranca del Penedès, per un cap de setmana, en la capital musical d'hivern del país. I és que alguna cosa passa amb l'Hivernacle... Un any més amb les presentacions més esperades i interessants del país, moltes novetats, després d'haver acollit edicions memorables amb les actuacions de Mishima, Pau Vallvé, Delafé, Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, Maria Hein, Anna Andreu, Núria Graham, Joan Miquel Oliver, Albert Pla, Elle León, Intana, Steve Folk, B1N0, Mazoni, The New Raemon, Matthew Paul Buttler (EUA), Joana Serrat, Joan Colomo, Bofirax, Carlota Flâneur, Nico Roig, Enric Montefusco, A Singer Of Songs i grans descobriments que no han deixat a ningú indiferent.

Qui actuarà a la 11ª edició?? Ben aviat ho sabrem!!

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

brave coast

Details