30Tradicionàrius:: Alidé Sans i Sarabat

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

30Tradicionàrius:: Alidé Sans i Sarabat

Alidé Sans presenta Eth Paradís ei en tu

Alidé escriu, composa i interpreta les seves pròpies cançons des de ben jove. Amb el llançament del seu primer CD titulat "Eth Paradís ei en tu", ens ofereix música universal (reggae, soul, rumba, etc.) amb arrels araneses. A l’escenari, determinació i temperament s’acompanyen d’una guitarra, acordió o piano, tot dibuixant-nos algunes situacions de la nostra realitat quotidiana i fent-nos reflexionar sobre diferents aspectes de nosaltres mateixos, i de la societat, amb una barreja de frescor, vitalitat, força i innocència pròpies d’una jove, crescuda entre muntanyes.

Una veu que despunta lliure, amb una energia indomable i en aranés.

Per a aquesta ocasió, es presenta en format duo, al costat del guitarrista de Llenguadoc Paulin Courtial, amb qui treballa des de la tardor de 2015. Professor de guitarra a la regió de Tolosa i graduat superior en guitarra clàssica, forma part de la nova generació d'artistes que operen en diversos camps musicals. Caracteritzat per una actitud força activa en la música contemporània, aporta el seu toc personal a la música d’Alidé a través d’un so modern i una tècnica depurada.

Components del grup i instruments
Alidé Sans: guitarra, acordió diatònic i veu
Paulin Courtial: guitarra

Facebook
Instagram

Sarabat
El grup de musica tradicional i folk, creat a l'any 2009, interpreta els seus temes en llengua aranesa, en occità i algun en català. Format per 6 membres, interpreten els temes amb instruments tradicionals propis de la cultura aranesa i Occitana.

Twitter // Faebook


4 opiniones

5.0 / 5
CARMEN

GENIAL LOS DOS CONCIERTOS, UN LUJO....AUNQUE FALTÓ GENTE POR LA FECHA.....AL SER EL VIERNES ANTES DE SEMANA SANTA MUCHA GENTE QUE HUBIERA IDO NO PUDO (HAY MUCHOS ARANESES EN BCNA QUE MARCHAN EL VIERNES YA)

09/04/2017 06/04/2017
roser

una bona descoberta, la seguirem!

09/04/2017 05/04/2017
Carles Duarte

Un concierto vibrante, de una gran belleza y vitalidad, una experiencia memorable

08/04/2017 30/01/2017
jaime bertran guitart

tradicionarius siempre esta bien, esta noche ademas doble actuacion, ambas excelentes.

08/04/2017 04/04/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más