Orchestra Fireluche

Dràstik-Teatre de Ponent ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Orchestra Fireluche Orchestra Fireluche

L'Orchestra Fireluche s un peculiar i inquiet grup de msica instrumental de la Cellera de Ter (Girona) que des del 2002 treballa amb instruments de joguina, reciclats, curiosos, inversemblants, clssics i propis de cultures d'arreu del mn.

Dos anys desprs de la publicaci del seu darrer treball,lOrchestra Fireluche presenta araTants caps tants joguets, el seu cinqu disc.

ATants caps tants joguets, els pianets, guitarretes, orgues Casio, pots, timbals, violins, flautes i altres andrmines del grup de La Cellera de Ter, Angls i Girona es veuen acompanyats per primera vegada per les veus i els instruments duna imponent llista de collaboradors (Roger Mas, Joan Enric Barcel (Els amics de les arts), Agns Fust (Aquitamx), Oh! Cake the Cookie, Ivan Telefunken (Don Simn y Telefunken), El Petit de cal Eril, David Carabn (Mishima), Eva Noguer (Aspet Weekend), Marc Parrot, Pau Riba, Joan Colomo, Tom Hagan, Maria Rods, Anmic, Mazoni, Vctor Galn, Pascal Comelade, Enric Casasses i Sisa) per acabar creant catorze histries daventures i onriques on els joguets sn els protagonistes.

El disc, una iniciativa de Ferm Tarrs i promogut per lempresa de distribuci de joguines dpoca i tradicionals Protocol SL, inclou canons en catal, itali, francs, castell, portugus i angls amb textos de diferents autors, dins els que destaca el poema indit dEnric Casasses Can de la joguina de la mare. Igualment hi aporten escrits Albert Molina, Joan Enric Barcel, Ivan Telefunken, David Sarsanedas, Quim Sitjes, Ferm Tarrs, Ferran Palau i Vctor Galn.

Tants caps tants joguetsha estat produt pel msic i compositor de Sant Feliu de Guxols Xavi Lloses, un habitual ja dels treballs de lOrchestra, i es presenta amb un disseny molt acurat, en clara sintonia amb lesperit del disc, amb un curis joc de paper a la portada obra de lartista giron Quim Corominas.

www.orchestrafireluche.cat

1 opiniones

5.0 / 5
ignasi

magnífic concert. Petit format amb ritmes alegres i frescos

22/12/2014 20/12/2014
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Dràstik-Teatre de Ponent
Ponent, 60
Granollers, Barcelona

Organizado por

L'Arcada Koncerts

Ver más