A.C.A.T.S. (Associació Col·lectiva Audiovisual per a la Transformació Social) - Poble Rebel

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ
Presentació del documental Poble Rebel: passi i debat amb el director, el productor, l'assessora de continguts i amb alguns dels protagonistes.

"Hi ha una Catalunya dissident i combativa, que resisteix sota la capa del relat oficial. Una Catalunya on —des dels temps de la fal·làcia de la Transició—, la desobediència i l'autoorganització han estat i són palpables, com també la via repressiva per erradicar-les. Poble Rebel es proposa d’endinsar-s'hi, d’explorar-la, amb un zoom que enfoca les quatre últimes dècades: arranquem el 1974 amb l'assassinat de Puig Antich i apareixem —topant pel camí amb la "crisi" de 2008— a les lluites de l'aquí i de l'ara, analitzant el context polític, econòmic, social i cultural on es duen a terme."

CASTELLANO
Presentación del documental Poble Rebel: pase y debate con el director, el productor, la asesora en contenidos y algunos de los protagonistas. 

“Existe una Cataluña disidente y combativa, que resiste bajo la capa del relato oficial. Una Cataluña donde —desde los tiempos de la falacia de la Transición — la desobediencia y la autoorganización frente a la miseria han sido y son palpables, así como la vía represiva para erradicarlas. Poble Rebel se propone explorarla, con un zoom que enfoca a las cuatro últimas décadas: arrancamos en 1974 con el asesinato de Puig Antich y aparecemos —encontrando por el camino la “crisis” de 2008— en las luchas actuales, analizando el contexto político, económico, social y cultural donde se llevan a cabo.”

ENGLISH
Launch of the Poble Rebel documentary: screening followed by a Q&A with the director, producer, contents consultant and some of the actors.

“There exists a dissident and combative Catalunya, which resists and survives beneath the official storyline. It is a Catalunya where, since the time of the fraudulent Transition, disobedience and self-organisation in the face of poverty have been tangible, as have the methods of repression used to eradicate them.  Poble Rebel sets out to investigate it, with a close-up lens focused on the last four decades: we set out in 1974 with the assassination of Puig Antich, and end up, having passed through the so-called 'economic crisis' of 2008, in the current struggles, analysing their political, economic, social and cultural contexts.”

[+ INFO]

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más