ACORDS ÍNTIMS (de tardor) amb PAUL FUSTER

Novo Café Lisboa ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

ACORDS ÍNTIMS (de tardor) amb PAUL FUSTER ACORDS ÍNTIMS (de tardor) amb PAUL FUSTER
ACORDS ÍNTIMS (de tardor) amb PAUL FUSTER

BN MALLORCA i NOVO CAFÉ LISBOA junten les seves forces per presentar-vos el que serà, molt probablement, el cicle de música íntima més bonic de la propera "tardo/hivern/primavera":

ACORDS ÍNTIMS (de tardor)

després d'haver inaugurat amb na Joana Serrat, tindrem l'honor de tenir amb nosaltres a PAUL FUSTER

per coneixer millor a l'artista "EEUU - Catalunya" no us perdeu el documental: PAULS PLANET
fimmin: https://goo.gl/fzYhQ5

breu sinopsi: 
Qui nassos és Paul Fuster? Heus aquí una figura enigmàtica (cantautor nord-americà de pares catalans, fill de bona família, gitano vocacional) que coneixerem en el transcurs d'una gira per Catalunya. Així és: el folkie-xaman va estar set anys fora, però ha tornat. Avorrit d'estar sempre en el mateix lloc, Cardona (poble natal de la seva mare), aquest músic de pinta bíblica es va embarcar en una volta de 60 dies per pobles del país. En una bici. Construïda per ell.
Pauls Planet s'acosta al músic en aquest intent de reprendre el “contacte amb la gent” i tocar a nivell local, desvetllant les seves parts privades i punts febles. Disposat a “canviar les actituds del rock’n’roll”, Fuster va d'aquí cap enllà, de parada en parada (Cardona-Borredà: 57 km). Pel camí coneixem a aquest “gitano” transhumant, un bruixot pròdig al que disseccionen El Petit de Calç Eril (que declara: “És únic perquè va avançat. El futur de la música és això”), Xarim Aresté i fins i tot el seu propi pare, el cardiòleg Valentí Fuster. El film finalitza, apropiadament, amb Fuster dedicant una cançó a la seva cafetera. Així és ell.

DIVENDRES 1 DE DESEMBRE
ACORDS ÍNTIMS de tardor amb PAUL FUSTER
21.00h open doors / 22.00h start show
10€ anticipada entradium / 12€ taquilla


SERVEI DE PINTXOS "molt de gust" de 21.00h a 00.00h

afterparty amb CARLES BONA (7" PULGADAS - Bn Mca Radio)
106.5 fm o www.bnmallorca.com

SONORITZA: ESTUDIS FAVELA
PATROCINA: JAGËRMUSIC SPAIN

SEMPRE, amb la CULTURA MUSICAL

1 opiniones

5.0 / 5
Clara

El concierto fue increible. Dificil explicar las sensaciones que transmite Paul Fuster. Tiene una magia especial, esa magia que solo tienen esas personas auténticas, que hacen las cosas por que quieren y no porque se lo demande el público. Muy recomendable.

02/12/2017 16/11/2017
Novo Café Lisboa

muchísimas gracias por tus palabras, Clara. créeme que lo es. conocerle personalmente para mi fue una cosa increíble. volverá. tenlo por seguro. saludos, àngel

11/12/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Novo Café Lisboa
c/ sant magí, 33 (Santa Catalina)
Palma, Illes Balears

Organizado por

Novo Café Lisboa

Ver más