ALIMENT presenta "BROTHER" + L'HEREU ESCAMPA a La Jazz Cava de Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

anticipada

info
8,10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

ALIMENT presenta "BROTHER" + L'HEREU...

Ver entradas

Descripción

Divendres 18 de gener ALIMENT presenta "BROTHER" + L'HEREU ESCAMPA | Hora: 23h | Preu: 8€/10€

Facebook Aliment     Bandcamp Aliment     Facebook L'Hereu     Bandcamp L'Hereu


ALIMENT

Aliment, la banda de punk-rock de Girona amb base a Barcelona que integren Eduard Bujalance, Pol Huedo i Ignasi Reixach presenta el nou disc “BROTHER”.

“BROTHER” és el tercer treball de la formació després de “Holy Slap” (2012) i “Silverback” (2015), on es llancen a explorar la seva part més obscura i tenyeixen el seu so amb essències de post-punk.

“Dystopia” o “Black Cross” són alguns dels temes que podreu escoltar durant el concert, que us permetrà comprovar com la banda ha oblidat la fórmula basada en unes cançons pop tan rodones com enèrgiques que, aquí, deixen pas a afilades guitarres, repeticions rítmiques i uns paisatges instrumentals eteris d'una gran bellesa.

 

L'HEREU ESCAMPA

Crescuts a l'escena punk de la Plana des de fa uns anys, Guillem Colomer i Carles Generó decideixen l'estiu del 2010 provar sort amb un nou projecte anomenat L'Hereu Escampa. Provinents de bandes locals com Woses-Guillem i Turnstile- Carles entre d'altres, aquests dos amics agafen de referència el model emo-punk facturat als anys 90 a l'hora de confeccionar el llibre de ruta que els servirà per deixar les primeres empremtes.

Hi ha un parell de fets que els donen prou caràcter per a distingir-se de la resta; l'exagerada energia que transmeten en directe i la concepció com a duo de bateria i guitarra, format de moda des de l'última dècada amb formacions com The White Stripes, Lightning Bolt, No Age i Japandroids. Amb la traça del rock com a base principal, sense complexos i directe al cor, el 2011 entren a formar part del segell Famèlic, que naixerà amb l'edició del primer debut homònim de la banda "L'hereu Escampa" (Famèlic, 2011).

Amb un LP a l'esquena "Llamp de Déu" (Famèlic, 2013) i un parell de singles pel camí, reapareixen de nou aquest 2017 amb el seu segon LP "Pren la matinada" (Famèlic, 2017) ple de nous matisos i de maduresa tant emocional com musical.

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más