ANT comunicación visual.mdp - 22SS “Project” + suspensión

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ
22SS “Project” és la història del rodatge d’una pel·lícula. En ella, parlem de viatges de vida, amor i suspensions corporals. Aquesta escena va motivar l’experiència de les “22 Suspensiones Simultáneas” en una presa de llarga duració (Single Shot). Aquest documental parla d’aquells dies de rodatge i de l’experiència d’aquells que van participar en aquest experiment.

CASTELLANO
22SS “Project” es la historia del rodaje de una película. En ella hablamos de viajes de vida, amor y suspensiones corporales. Esta escena motivó la experiencia de las “22 Suspensiones Simultáneas” en una toma de larga duración (Single Shot). Este documental habla de esos días de rodaje y de la experiencia de aquellos que participaron en este experimento.

ENGLISH
22SS “project” is the story of the filming of a movie. It is about life journeys, love and body suspensions. This scene motivated the experience of 22 simultaneous live suspensions in a single shot. This documentary is about those filming days and the experience of those who participated in this experiment.

[+ INFO]

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más