ARLO presenta "Música Fuera de Tiempo" a La Jazz Cava de Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

ARLO presenta "Música Fuera de Tiempo" | Hora: 23h | Preu: 8€/6€ (Anticipada)

COMPRAR ENTRADA     Facebook     Web     Video 1     Video 2

"Música fuera de tiempo" és el nou treball discogràfic de Arlo, un disc conceptual, però també un disc de cançons, en el qual la banda creix en sons i matisos, en harmonies i textures. Fidel a la formació amb dues bateries contundents i percussionants alhora, baix poderós i guitarres afilades, rock and roll d'escola i arrel americana però obert al folk-rock contemporani, la incorporació de nous instruments com el Hammond o el Lap Steel aporta nous sons i colors al personal estil de la banda.

"Música fuera de tiempo" resumeix a la perfecció el concepte i les cançons. Els músics experimenten i arrisquen sense concessions, música intemporal i atemporal, temps fora de temps, on els textos també tenen gran importància amb lletres més introspectives i emocionals, en què habiten outsiders, beatniks, inconformistes, fantasmes i licantrops rebels, en un clar referent als seus poetes més admirats i llegits.

Arlo és l'el nom del músic i fill de Woody Guthrie, i és per aquest sextet un tret d'identitat molt lligat a les bandes i els músics que més els han influenciat: Neil Young, Dylan, Stones, Tom Petty, Wilco, Ben Harper ... Tom Petty, ara que ens ha deixat, ara més que mai Tom Petty ...

Arlo el componen 6 músics de Lleida, amb la incorporació d'un nou membre al Hammond, sintes, lap steel i guitarres, tots ells amb diferents trajectòries en bandes com Primavera Negra, Rosas Rojas o Crazy Notes, i que compten amb diversos discos al mercat. A més, han col·laborat en diversos enregistraments i concerts amb altres bandes, fent també moltes produccions en el seu propi estudi, Crazy House.

Jaume Piqué Bateria percussió i coros | Didac París percussió i bateria | Quim Ramon Baix | Neil Roma Hammond, sintes, lap steel i guitarres | David Hurtado guitarres i coros | Xavi Roma veu i guitarres

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más