ATTIC LIGHTS + NO ROOM a l'Espai Focal (Casa Planas)

Espai Focal (Casa Planas) ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

ATTIC LIGHTS + NO ROOM a l'Espai Focal (Casa Planas) ATTIC LIGHTS + NO ROOM a l'Espai Focal (Casa Planas)

Preu a taquilla: 14 euros

A LES 14H TANCAREM LA VENDA ANTICIPADA: HI HAURÀ ENTRADES A LA TAQUILLA !

A Pecan Pie varem descobrir aquesta meravellosa banda l'any 2006 actuant en un pub del nord de les Highlands escoceses quan ni tan sols havien publicat el seu primer disc i ens vàrem enamorar a primera escolta. Tant que els vàrem dur a Mallorca el mateix any. Després va venir el seu fitxatge per Island Records i un disc magnífic "Friday Night Lights" (Island Records, 2008). Ara, després d'haver dedicat temps a altres projectes (Saharans, The Sweetheart Revue) s'han reunit de nou per treballar en el tercer disc d'Attic Lights que sortirà a principis de 2018.

Attic Lights són 4 músics: Noel O'Donell (bateria i veus), Jamie Houston (guitarra i veus), Colin McArdle (veu i baix) i Kevin Sherry (veu i guitarra). 4 músics a 4 veus que fan harmonies increïbles i que conten les seves cançons per himnes de pop guitarrer i enganxós. Com a referents, a banda dels inevitables Teenage Fanclub hi trobam els Beach Boys, Lemonheads, Television o Pavement, entre d'altres bandes dels 90 i de les passades dècades. Escoltar-los és enamorar-se'n, especialment pel seu carisma sobre l'escenari on la comunicació -la comunió, de fet- amb el públic és total.

A més tendrem la banda mallorquina No Room obrint la nit. No Room comencen a ser ja un secret a veus. La banda de Nacho Valestrini, amb només un EP publicat, ja ha tengut el privilegi de tocar a la Fira B! i de sortir a fora de l'illa a actuar al Wood Festival d'Anglaterra on va compartir escenari amb bandes del talent de The Magic Numbers o Danny & The Champions Of The World. Ells són la millor competència quant a veus que podem oferir a Attic Lights. A la potent veu de Nacho (que recorda a la d'un altre gran vocalista mallorquí com és Lluís Albert Segura -L.A.-) hi hem d'afegir les veus de Neus Margarit (que també toca teclats i violí), Joan Calafell (veus i bateria) i Enric Hernáiz (veus i guitarra). Completen aquesta super-banda mallorquina Faust Morell (guitarra) i Tomeu Mir (baix).

Finalment volem destacar que amb aquest concert inauguram un nou indret per a la música en directe a Palma, que molta falta ens fan. Se tracta de l'Espai Focal dins del Centre de Creació i Cultura Casa Planas a l'avinguda de Sant Ferran de Palma. Un lloc que ja està donant molta vida a la cultura i a la creació jove de la nostra ciutat i que a partir d'ara també serà un centre per a la música en directe de qualitat.

3 opiniones

5.0 / 5
esa

concierto increíble!!! de los mejores que he visto en los últimos años en Palma... único a objetar: el calor de la sala ojalá se hagan más!

17/10/2017 05/10/2017
Pecan Pie música i cultura

Moltes gràcies pel teu comentari :-)

07/01/2018
Jonas

Gran concierto por parte de los dos grupos, mucha entrega al público. La sala Casa Planas estupenda!!!

15/10/2017 13/10/2017
Pecan Pie música i cultura

Gràcies Jonas :-)

16/10/2017
Teresa

Un calor insoportable, pero el concierto de los ATTIC LIGHTS fue brutal!!!!

14/10/2017 21/09/2017
Pecan Pie música i cultura

Sí, va fer una calor exagerada. Esper que la sala ho tengui en compte per a properes ocasions. Moltes gràcies !!

16/10/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Espai Focal (Casa Planas)
Avinguda Sant Ferran 21, 07011 Palma
Palma, Illes Balears

Organizado por

Pecan Pie música i cultura

Petita i ja longeva associació cultural no lucrativa dedicada a la promoció de concerts a Mallorca

Ver más