Barcelona Reed Quintet

EL CASAL del Monestir d'Amer ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
8€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Barcelona Reed Quintet...

Ver entradas

Descripción

Barcelona Reed Quintet és un quintet de canyes d’extraordinària qualitat tècnica i musicalitat. El seu repertori abasta músiques dels segles XX i XXI, així com arranjaments d’obres d’èpoques anteriors.


Format el 2010, el grup explora les possibilitats sonores dels seus instruments i el potencial tímbric del quintet de canyes. Des del 2011 actua com a grup resident de L’Auditori de Barcelona i participa com a jurat al concurs de composició Calefax d’Amsterdam. La preparació dels programes i la seva energia en directe són algunes de les seves marques distintives.


Els seus membres s’han format a centres com el Conservatori d’Amsterdam, Conservatori Nacional Superior de Música de París, Mozarteum, Royal College of Music, Hochschule für musik Köln, etc. i han actuat en sales com el Royal Albert Hall de Londres, la Philar- monie de Berlin, el Palau de la Música, el Carnegie Hall de Nova York o el Concertgebouw d’Amsterdam.


El Barcelona Reed Quintet és l’únic grup de cambra estable d’aques- tes característiques a tota Espanya. Format íntegrament per instru- ments de canya, aquesta peculiaritat dóna al grup una sonoritat molt original i atractiva que ofereix una gama de colors i timbres pràctica- ment desconeguda en els conjunts de vent d’avui en dia.


INTERPRETES


Juani Palop, saxòfon

Manuel Martínez, clarinet 

Pilar Bosque, oboè 

Víctor de la Rosa, clarinet baix

Daniel Ortuño, fagot

Cómo llegar

EL CASAL del Monestir d'Amer
Rambla Monestir s/n • 17170 Amer - Girona
Amer, Girona

Organizado por

Idea Asociación Cultural

Idea Associació Cultural & Ajuntament d'Amer

Ver más