Barcelona Reed Quintet

EL CASAL del Monestir d'Amer ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Barcelona Reed Quintet és un quintet de canyes d’extraordinària qualitat tècnica i musicalitat. El seu repertori abasta músiques dels segles XX i XXI, així com arranjaments d’obres d’èpoques anteriors.


Format el 2010, el grup explora les possibilitats sonores dels seus instruments i el potencial tímbric del quintet de canyes. Des del 2011 actua com a grup resident de L’Auditori de Barcelona i participa com a jurat al concurs de composició Calefax d’Amsterdam. La preparació dels programes i la seva energia en directe són algunes de les seves marques distintives.


Els seus membres s’han format a centres com el Conservatori d’Amsterdam, Conservatori Nacional Superior de Música de París, Mozarteum, Royal College of Music, Hochschule für musik Köln, etc. i han actuat en sales com el Royal Albert Hall de Londres, la Philar- monie de Berlin, el Palau de la Música, el Carnegie Hall de Nova York o el Concertgebouw d’Amsterdam.


El Barcelona Reed Quintet és l’únic grup de cambra estable d’aques- tes característiques a tota Espanya. Format íntegrament per instru- ments de canya, aquesta peculiaritat dóna al grup una sonoritat molt original i atractiva que ofereix una gama de colors i timbres pràctica- ment desconeguda en els conjunts de vent d’avui en dia.


INTERPRETES


Juani Palop, saxòfon

Manuel Martínez, clarinet 

Pilar Bosque, oboè 

Víctor de la Rosa, clarinet baix

Daniel Ortuño, fagot

1 opiniones

5.0 / 5
Maria

Concert molt bo. Inclusió és va fer curt.

19/03/2018 15/03/2018
Idea Asociación Cultural

Moltes gracies Maria, ens alegrem que us hagi agradat. Esperem que torneu als seguents concerts del Sona Amer 2018.

20/03/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

EL CASAL del Monestir d'Amer
Rambla Monestir s/n • 17170 Amer - Girona
Amer, Girona

Organizado por

Idea Asociación Cultural

Idea Associació Cultural & Ajuntament d'Amer

Ver más