BIGOTT presenta "My Friend are Dead" a La Jazz Cava Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Facebook     Bandcamp     Video SHE'S GONE

Dissabte 3 de febrer | Hora: 22h | Preu: 12€/8€ (Anticipada) *Socis de La Jazz Cava entrada gratuïta

Melòman pertinaç, BIGOTT viu, respira i transpira música, i ha consagrat la seva vida, amb la tenacitat d'un monjo budista, a perseguir melodies i convertir-les en cançons brillants i immediates.

Impulsat per una torrencial pulsió creativa, el saragossà porta ja una dècada publicant material amb una constància a prova de bombes, i donant forma a un univers únic i inclassificable, en constant mutació, prenyat de colors vibrants i emocions intenses. La seva joia més recent és "My Friends are Dead" (2016), un treball en el qual, un cop més, desgrana una aclaparadora col·lecció de cançons excel·lents, ratificant el seu incontrolable talent per fabricar himnes immediats i addictius.

Enemic acèrrim dels convencionalismes, profundament apassionat, i embolicat per una carismàtica aura d'infant terrible, BIGOTT fa sempre el que li dóna la gana, amb sorprenent naturalitat i irreductible honestedat, i el resultat sempre funciona. Després d'una dècada de carrera, el saragossà passa pel seu millor moment de forma, i gaudir del seu directe és enfrontar-se a una experiència infal·lible en la qual, elevat pels braços de la seva sòlida banda, el nostre home irradia un contagiós positivisme perpetrant una oda hedonista al gran déu pop.

3 opiniones

5.0 / 5
montse

los artistas estuvieron fantasticos y el lugar genial

04/02/2018 02/02/2018
Raiko

Bigott es pura energía, un monstruo del escenario.

04/02/2018 31/01/2018
NuVila

Concierto bizarro, divertidíssimo y de muy buena música

04/02/2018 03/02/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más