BIGOTT presenta "My Friend are Dead" a La Jazz Cava Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
8,10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

BIGOTT presenta "My Friend are Dead"...

Ver entradas

Descripción

Facebook     Bandcamp     Video SHE'S GONE

Dissabte 3 de febrer | Hora: 22h | Preu: 12€/8€ (Anticipada) *Socis de La Jazz Cava entrada gratuïta

Melòman pertinaç, BIGOTT viu, respira i transpira música, i ha consagrat la seva vida, amb la tenacitat d'un monjo budista, a perseguir melodies i convertir-les en cançons brillants i immediates.

Impulsat per una torrencial pulsió creativa, el saragossà porta ja una dècada publicant material amb una constància a prova de bombes, i donant forma a un univers únic i inclassificable, en constant mutació, prenyat de colors vibrants i emocions intenses. La seva joia més recent és "My Friends are Dead" (2016), un treball en el qual, un cop més, desgrana una aclaparadora col·lecció de cançons excel·lents, ratificant el seu incontrolable talent per fabricar himnes immediats i addictius.

Enemic acèrrim dels convencionalismes, profundament apassionat, i embolicat per una carismàtica aura d'infant terrible, BIGOTT fa sempre el que li dóna la gana, amb sorprenent naturalitat i irreductible honestedat, i el resultat sempre funciona. Després d'una dècada de carrera, el saragossà passa pel seu millor moment de forma, i gaudir del seu directe és enfrontar-se a una experiència infal·lible en la qual, elevat pels braços de la seva sòlida banda, el nostre home irradia un contagiós positivisme perpetrant una oda hedonista al gran déu pop.

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más