BIS Barcelona Independent Sessions 15 octubre 2016

Espai Jove Les Basses ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

El gruix de la programació del BIS es concentra aquest dia a l’Espai Jove Les Basses (Barcelona), amb parada, després de la jornada de fira i concerts, a la [2] de Nitsa. Com acada edició, aquest dia comptarem amb la Fira Discogràfica Independent, el gran leit motiv del BIS, i un espai on les discogràfiques independents de Barcelona (des de les més conegudes a les més petites) es donen a conèixer al públic i ofereixen el seu material (CDs, vinils, etc …) a preus competitius.

Així doncs, la jornada es divideix en tres franges horàries:

–De Quintos al BIS(de 12:00 a 15:00 hores), amb entrada gratuïta, concert acústic deFERRAN PALAU+LA VIDA PADRE, més lasessió deGent NormalDJs, més vermut, cervesai fira discogràfica. Entrada lliure.

– A la nit,BIS de Nit, amb concerts (de 19:30 a 01:30 hores), i ja tenim confirmats aGLITTERHOUSE,TIRANA,POWER BURKAS,NELEONARD,JOAN COLOMOiCÓMO VIVIR EN EL CAMPOi la sessió de dj entre grup i grup deCachitos de Hierro y Cromo DJs, iper descomptat també amb fira discogràfica. És necessari comprar la entrada.

– Afterparty EspecialBIS a la [2]. Després dels concerts, tots a la [2] de Nitsa (entrada gratuita amb la entrada del BIS) fins que despunti el dia ambNacho RuizDJiDJ Coco. Amb aquesta entrada pots accedir gratis a la[2] tota la nit.

1 opiniones

5.0 / 5
Lenteja

Todos los conciertos estuvieron genial! buen sonido, buen ambiente y feria de discos! que más se puede pedir!

18/10/2016 15/10/2016
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Espai Jove Les Basses
Carrer del Teide, 20, Barcelona
Barcelona, Barcelona