BOHEMIAN RHAPSODY SING ALONG

BOHEMIAN RHAPSODY SING ALONG

Ver entradas
BOHEMIAN RHAPSODY SING ALONG

BOHEMIAN RHAPSODY SING ALONG

Cinema Prado. C/ Francesc Gumà, 6-14. Ver mapa

4/03/2019

20:30

Compra tus entradas

GENERAL

5,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

BOHEMIAN RHAPSODY SING ALONG PER CARNAVAL A CINEMA PRADO

Bohemian Rhapsody és una celebració de Queen, la seva música i el seu extraordinari cantant, Freddie Mercury. Freddie va desafiar els estereotips i les fracturades convencions per convertir-se en un dels artistes més estimats del planeta. La pel·lícula mostra l’ascens meteòric de la banda a través de les seves cançons icòniques i el seu so revolucionari. Aconsegueixen un èxit sense precedents, però en un gir inesperat, Freddie, envoltat d’influències més fosques, deixa Queen darrere de la seva carrera com a solista. Després d’haver patit molt sense la col·laboració de Queen, Freddie aconsegueix reunir-se amb els seus companys de banda just a temps per Live Aid. Fent front a una malaltia potencialment mortal, Freddie lidera la banda en una de les millors actuacions en la història de la música rock. Queen consolida un llegat que continua inspirant a estranys, somiadors i amants de la música fins al dia d’avui.


Gènere: Drama, Biogràfic

Director: Dexter Fletcher, Bryan Singer

Repartiment: Rami Malek, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Gwilym Lee, Lucy Boynton, Aidan Gillen, Tom Hollander

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

CINEMA PRADO - CINECLUB SITGES

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información