Elige tus entradas

Oferta primeras 30!

info
7€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

CHET + TARDOR ...

Ver entradas

Descripción

CHET + TARDOR CHET + TARDOR

Un calidoscopi ens mostra colors, figures, diferents punts de vista, pot despertar sensacions depenent de la llum i de l’estat d’ànim de qui mira a través d’ell... De la mateixa manera, el “Calidoscopi” de Chet és un viatge a través del seu particular univers. 

Els Chet ens presenten un imaginari en el qual la realitat i la ficció s’entrellacen de tal manera que no se sap on acaba una i on comença l’altra. I arriben al panorama musical per posar la seva carta de presentació damunt de la taula com només saben fer, així, sense filtres: sincers, melancòlics, vitals. Perquè, com diu la tornada de la cançó que obre el disc, “Ara només ens queda cantar”. Indie-folk on cada instrument té el seu pes i cada arrenjament pren sentit. Un disc eclèctic que beu del country folk americà, el folk dels països nòrdics, la bossa nova i el jazz.

A més a més, la banda valenciana Tardor vindrà a presentar el seu disc 'Patraix' a Barcelona.

Una nit única amb aquesta unió de propostes emergents i d'una qualitat contrastada!

Serà a la Sala Sidecar de Barcelona, a les 21h obertura de portes. Puntuals tots, ja a les 21:15h començarà Tardor
 

Cómo llegar

Sala Sidecar
Pça. Reial, 7, 08002 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Latencia

Latencia es una agencia que se ocupa de agilizar y potenciar el tiempo que transcurre entre el estímulo y la respuesta que el mismo produce. Nuestros instrumentos son el management, el booking, la comunicación y la producción de eventos. Trabajamos con proyectos musicales que nos apasionan y que creemos necesario mostraros.

Ver más