Corpografies | Monstruo_Laila Tafur + Tiempo_Nacho Cárcaba

La Caldera Les Corts ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Corpografies | Monstruo_Laila Tafur + Tiempo_Nacho Cárcaba Corpografies | Monstruo_Laila Tafur + Tiempo_Nacho Cárcaba

Fátima Miranda diu en una entrevista: "Reivindico el grunyit, el crit, el plor. Reivindico la condició presintáctica del llenguatge ". Com ella, jo reivindico el monstre com a forma natural de la dansa.

Sóc Laila, això ho sé, però no sé què vol dir. Sé el que m'agradaria ser: lliure, completa, total. Sé d'on vinc en termes físics i geogràfics, Granada i la meva mare i el meu pare. Sortir d'aquí és molt difícil. No sé com es em veu, em pregunto de vegades. No sé què pensen de mi altres dones, potser una barreja de particularitat bonica i ser erroni. Sóc tímida i no sé portar-lo, de vegades em poso vermella i em fa molta ràbia, em pregunto per què serà. M'agrada anar sola però sentir-me sola em fa pena. Sóc Laila, mig nena, mig dona, mig home.

La dansa es produeix per la fricció entre el significat i la carn. Aquesta fricció crea manera, informa. Com Fátima Miranda, reivindico l'innombrable com estat natural de la dansa. El indefinit com a virtut, el deforme com a bellesa.

Vull explicar la història de com la carn escapa a ser nomenada.

 

Assistència artística Janet Novás / Carmelo Fernández / Lipi Hernández/ Albert Quesada

Il·luminació Víctor Peralta / Carmelo Fernández

Vestuari Laila Tafur

So “Mirame a los ojos” de E. Morente / “Sposa son disprezzata” de C. Bartoli / “I’m so depressed” de A. Jay / “Break force” de Helena Hauff /“Five Years” de David Bowie

Duració 55'1 opiniones

5.0 / 5
Luciana

Espectacular!!!! Totalmente recomendable.

24/11/2017 15/11/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Caldera Les Corts
Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa
Barcelona, Barcelona

Organizado por

La Caldera Les Corts