Curs conjunt de GESTIÓ i PRODUCCIÓ

Nau Ivanow ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Curs conjunt de GESTIÓ i PRODUCCIÓ

26, 27, 28, 29 i 30 de novembre de 2018, de 10 a 14 h (excepte dimecres fins les 13 h i dijous fins les 12 h)  

Us volem ajudar a dur la gestió i la producció correcta d’un projecte cultural. 

GESTIÓ
Farem una revisió de tot el procés administratiu i fiscal que s’ha de tenir en compte al llarg d’un any natural, perquè no et deixis cap impost sense presentar ni cap dada fora del teu pressupost.
Et donarem eines perquè puguis gestionar la teva forma jurídica i que faciliti la feina d’anàlisis i control.
Farem una sessió de precs i preguntes a on podreu exposar els problemes que us trobeu normalment a la gestió del vostre projecte (gestió, comptable, fiscal, laboral, etc.).

Impartit per Susana Huertas
Gerent de l'Art de la Gestió. Cap de gestió i administració cultural, especialitzada aassessorar i portar la gestió de diferents companyies dins del món cultural (teatre, dansa, circ, cinema, etc.) des del 2007. En l'àmbit docent, ha col·laborat en diferents cursos de Gestió Cultural sempre enfocats a com portar la gestió d'una companyia dins del món cultural des del punt de vista administratiu i fiscal.


PRODUCCIÓ
Farem un repàs teòric de les principals tasques de producció, amb exemples pràctics i reals. Es tractaran els dubtes o les inquietuds de les persones assistents i es treballaran els casos reals de cada ú quan sigui necessari.

Impartit per Aina Juanet
Productora freelance, actualment és la responsable de producció de la companyia Espai Dual (amb BE GOD IS, teatre gestual, circ i música en directe) i del col·lectiu HUI BASA (Theatre of the real). Responsable de la producció en gira de Ragazzo (de Lali Álvarez, amb Oriol Pla) i Khâlid, l'heroi cosmològic (d'Helena Gràcia). També és membre cofundadora de La Trampa i coordina l’Escola d’Arts Escèniques de l’Escola IPSI.

Lloc: Nau Ivanow. Gran de la Sagrera, 93 (espai provisional)
Dates: 26, 27, 28, 29 i 30 de novembre de 2018

Horari: de 10 a 14 h (excepte dimecres fins les 13 h i dijous fins les 12 h)
Preu curs: 120€
Descomptes: 15% aturats; 10% membres d'associacions professionals (no acumulables) Demanar codi descompte a formacio@nauivanow.com.

1 opiniones

5.0 / 5
burgmestre

El curs collonut! (Si s'hagués fet...)

30/11/2018 05/11/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Nau Ivanow
Gran de la Sagrera, 93
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Nau Ivanow

Ver más