Disseny de VESTUARI per a arts escèniques

Nau Ivanow ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Disseny de VESTUARI per a arts escèniques

3 i 4, 10, 11 i 12 de desembre de 2018. De 17 a 21 h

 

Descobreix des de dins tot el procés creatiu del disseny de vestuari teatral i dissenyem-ne un tots junts.

 

Curs teòric i pràctic que té com a objectiu introduir els alumnes en el món del vestuari de les arts escèniques. En veurem la història i les diferents èpoques, el vestuari en els diferents mitjans, coneixerem l'ofici del figurinista i seguirem, a través d'un cas pràctic, tot el procés creatiu del disseny de vestuari d'un espectacle pas a pas, per acabar dissenyant el vestuari d'un personatge.

 

Es pretén, alhora, motivar la curiositat dels participants per qualsevol procés artístic creatiu, tot oferint-los eines per poder-ho desenvolupar. No serà important el resultat, sinó el gaudi i l'aprenentatge pràctic.

 

Curs dirigit a estudiants de moda o carreres afins al món de l'espectacle, aficionats o professionals de les arts escèniques, creadors teatrals, artistes, dissenyadors, i al públic ampli i interessat en el vestuari, el món escènic o qualsevol procés creatiu artístic.

 

Impartit per Gloria Viguer Zabala

Figurinista des de fa més de quinze anys, ha compaginat sempre el seu treball entre teatre, cinema, televisió i diferents espectacles audiovisuals i d'arts escèniques.


Lloc: Nau Ivanow. Gran de la Sagrera, 93 (espai provisional)
Dates: 3 i 4, 10, 11 i 12 de desembre de 2018
Horari: De 17 a 21h
Durada: El curs té una durada total de 20 hores, dividides en 5 sessions de 4 hores.
Preu per curs: 120€
Descomptes: 15% aturats; 10% membres d'associacions professionals (no acumulables). Demanar codi descompte a formacio@nauivanow.com.

Cómo llegar

Nau Ivanow
Gran de la Sagrera, 93
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Nau Ivanow

Ver más