Don Carlos. En directe des de l'Opéra National de Paris

CINEMA PRADO DE SITGES ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

"Per què hauria de ser indiscret si el meu silenci no li causarà patiment, i possiblement el protegeixi? Per a què mostrar-li a qui dorm un núvol de tempesta planant sobre el seu cap? ... N'hi ha prou que l'allunyi de tu en silenci, que quan despertis el cel estigui serè. "- El marquès de Posa, Don Carlos, Schiller, Acte IV, Escena 6

Si existeix una òpera que desafia els límits a tots els nivells, ja siguin dramàtics o dramatúrgics, és sense dubtes Don Carlos de Verdi, obra d'un compositor italià creat en francès, on el clima de guerra amb Espanya i la melancolia de Els éssers humans atrauen la nostra atenció sobre el destí de Flandes.

La política, la religió, la història i el psicoanàlisi s'intercalen aquí, intensificant cada vegada més els temors i tabú entre els protagonistes. Krzysztof Warlikowski nua una tragèdia perseguida pels fantasmes, col·locant-lo íntim en el cor d'un fresc imaginari més veritable que la pròpia història. Junto con Philippe Jordan, revela al públic la primera versió d'aquesta gran òpera de cinc actes: la versió modificada pel propi Verdi per a la primera representació de la obra en 1867. Repetint aquesta versió històrica, l'Òpera de París programarà la versió en cinc Actes i en italià de Don Carlos en 2019.

Gènere: Òpera
Durada: 235 mín
Repartiment: Jonas Kaufmann, Ildar Abdrazakov, Ludovic Tézier, Dmitry Belosselskiy, Sonya Yoncheva
Idioma original: Italià
Compositor: Giuseppe Verdi

Noticias

22 de mar 02:20

No et quedis sense entrada per Giselle, el proper Ballet en directe al Cinema Prado de Sitges

22 de mar 01:47

La Habitación, film guanyador d'un Oscar a la Millor Actriu 2016 al Cinema Prado

Cómo llegar

CINEMA PRADO DE SITGES
Francesc Gumà, 6 Sitges
Sitges, Barcelona

Organizado por

CINEMA PRADO - CINECLUB SITGES

Ver más