EDNA SEY presenta "Stay Focused" a La Jazz Cava de Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
8,10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

EDNA SEY presenta "Stay Focused" a L...

Ver entradas

Descripción

EDNA SEY (Neo-soul, Catalunya) - Divendres 23 de novembre | Hora: 22h | Preu: 8€/10€

Web     Facebook     Video "Celebrate it"

Edna Sey cantant de The Sey Sisters entre d’altres formacions de soul i gospel de l’escena catalana, obre una via en solitari. Presenta el seu projecte més personal, endinsant-se en la composició de les seves pròpies cançons.

Aquesta nova aventura s’inicia el 2015 amb l’enregistrament del seu primer EP “Just being Myself” i obre les portes d’aquest nou projecte que es presenta a Festivals i Festes Majors de la geografia catalana.

Amb la complicitat del productor de black music Enric Peinado, Edna Sey enregistra el seu primer LP “Stay Focused” (RGB suports 2018), un àlbum amb una gran energia i llum pròpia, que plasma la seva particular visió del soul i de la seva herència afro-musical.

“Stay Focused” és un disc potent i elegant que desprèn amor i positivitat cap a un mateix i envers els altres, perquè “per poder estimar, primer ens hem d’estimar a nosaltres mateixes i així poder repartir amor sense temors.”

El seu primer single “Celebrate it” afirma la importància de gaudir i celebrar tots els èxits aconseguits, fins i tot els petits. És el moment de valorar-nos i així revertir la negativitat latent del dia a dia.

Després d’haver girat amb els seus grups paral·lels a aquest nou projecte a festivals de tot el país com Festival etnohelmántica de Salamanca, el Festival Internacional de Jazz de San Javier, i el Voll Damm Jazz Festival de Barcelona entre d’altres, les oportunitats d’internacionalitzar-se s’obren pas per aquest projecte que vol créixer i moure’s sense limitacions.

Amb “Stay Focused”, Edna Sey ofereix un espectacle potent i dinàmic, al més pur estil del soul clàssic: entrellaçant les seves composicions amb versions de les que ha begut i l’han inspirat musicalment. No només es tracta de potència vocal, sinó també de positivitat i connexió amb el públic.

Edna Sey Veu | Enric Peinado Guitarra i producción | Txema Riera Teclats | Pau Picornell Bateria | Pep Cols Baix

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más