Presentació de "A l'Aventura!" el tercer disc d'EL POT PETIT a Barcelona

Centre Artesà Tradicionarius ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

General

info
12€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Presentació de "A l'Aventura!" el te...

Ver entradas

Descripción

Presentació de "A l'Aventura!" el tercer disc d'EL POT PETIT a Barcelona Presentació de "A l'Aventura!" el tercer disc d'EL POT PETIT a Barcelona
Presentació de "A l'Aventura!" el tercer disc d'EL POT PETIT a Barcelona Presentació de "A l'Aventura!" el tercer disc d'EL POT PETIT a Barcelona

El Pot Petit presenta el seu tercer disc "A l'aventura!" després de passar per la sala gran de l'Auditori de Girona dins el Festival Strenes amb entrades exhaurides. El grup arriba a la capital per presentar el seus nous temes amb 12 músics a l'escenari i un gran concert familiar.


Amb més de 15000 còpies dels seus discs venudes, de més de 500 concerts i de nombrosos seguidors a les xarxes socials, es consoliden com a grup de referència dins l’àmbit de la música per a públic familiar. Amb molt bona acollida dels seus dos primers discs “Canta amb El Pot Petit” (2012) i “Ritmes i Rialles” (2015), la companyia d’espectacles i concerts presenten "A l'aventura!" un tercer disc molt esperat pels seus seguidors.

Amb aquest tercer disc El Pot Petit, consolida el projecte i dóna molta importància a la música, una música de qualitat i apte per petits i grans, però no oblida la posada en escena que els fa especials, jugant amb la màgia dels titelles, dels personatges d’en Pau, la Jana, la Melmelada Band i de tot el món màgic de dins El Pot Petit.

El grup continua amb la seva línia d’acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres actuals, nous personatges i sobretot unes cançons amb les que els nens i nenes es puguin sentir identificats i se les facin seves com han fet amb els anteriors discs.  


Per tot això, us esperem a la presentació del nostre tercer disc al Centre Artesà Tradicionarius.


* No paguen entrada els menors de 2 anys (no podran ocupar seient).

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionarius
Travessia de Sant Antoni, 6
Barcelona, Barcelona

Organizado por

El Pot Petit

Qui som? El Pot Petit som una companyia d’espectacles i concerts per a públic familiar, que oferim uns concerts únics i especials on combinem la música, els titelles i el teatre. Amb més de quinze mil discs venuts, 500 concerts i milions de visualitzacions al nostre canal Youtube, continuem apostant per la qualitat dels nostres espectacles i per una proposta musical molt potent amb temes propis. Uns concerts que enganxen als més petits però que agraden també als grans!

Ver más