FORAMURALLA'17 (Festival Musical de Tardor de La Jazz Cava de Vic)

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical de tardor que es du a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se a un ventall més ampli de persones sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat. Tot això dins el recinte del Teatre Atlàntida de Vic, un emplaçament que acollirà la programació del festival el dissabte 18 de novembre.  

 La programació d’enguany segueix la línia de darreres edicions, apostant per artistes tan internacionals com nacionals i projectes tan consolidats com joves promeses. El cartell està format pels següents noms: Flyte, Pau Vallvé, Joel Sarakula, Ryder the Eagle, Pavvla, Steve Smyth, Olivemoon, Power Burkas i Adam Giles Levy.

 El gruix de la programació tindrà lloc el dissabte 18 de novembre al Teatre de l’Atlàntida, un recinte que acollirà les activitats del Foramuralla per Canalla pel matí i les actuacions dels diversos artistes per la tarda-nit. La jornada trobarà el seu final a la Jazz Cava amb el concert dels vigatans Power Burkas. Per finalitzar l’edició d’enguany, el diumenge 19 de novembre se celebrarà el concert de cloenda amb l’actuació d’Adam Giles Levy a la Jazz Cava. 

Per assistir al festival, es podrà adquirir l'entrada al preu de 20€ (anticipada) o al de 25€ (taquilla). I atenció! Com a oferta, els socis de la Jazz Cava tindran les entrades al preu de 10€. 

Web: http://foramuralla.cat/     Facebook: https://www.facebook.com/foramuralla/

1 opiniones

5.0 / 5
Anna

Estuvo Genial

21/11/2017 09/11/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más