GIULIA VALLE TRIO a La Jazz Cava de Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Web     Facebook

Giulia Valle és bandleader, compositora, arreglista i contrabaixista. De context tant clàssic com modern, és un imparable prodigi musical. Només els artistes elegits demostren la capacitat i la potència per deixar una empremta tan personal en cadascun dels seus projectes, de vegades salvatge, de vegades com una carícia, sempre lliure, intensa, fina, desafiant i imprevisible.

Aquesta italiana establerta a Barcelona és considerada com una de les veus més úniques i especials de l'escenari del jazz barceloní contemporani. La seva formació musical l’ha dut a treballar a Barcelona, París, Nova York, compartint experiències amb músics de la talla de John McNeil, Guillermo Klein, Mayte Martín,

Bill McHenry, Jason Lindner, Carles Benavent o Antonio Canales, entre d'altres. Giulia ha desenvolupat un sòlida carrera internacional que l'ha situada en els escenaris jazzístics més rellevants del món, incloent el Mont-real Jazz Festival, el Blue Note de Nova York, San Francisco Jazz, Jamboree o Bimhuis per dir-ne alguns, i la seva obra ha rebut el suport i l'elogi de la premsa especialitzada en tots els continents.

Formen part del projecte Giulia Valle Trio dos grans músics, els quals, entre altres coses, formen part de Giulia Valle Group, el joveníssim i extraordinari Marco Mezquida al piano i David Xirgu a la bateria, un dels músics més innovadors i creatius de l’escena actual i membre d’una molt extensa discografia com a side.man.

Un projecte fresc, de la mà d’una de les creadores més prolífiques i personals del jazz actual, a la vegada avalat per la immensa creativitat i experiència que caracteritza a aquests tres artistes, tant de manera individual com en la col·lectiva.

Giulia Valle contrabaix | Marco Mezquida piano | David Xirgu bateria

1 opiniones

5.0 / 5
Ester

Escoltar un concert de Giulia Valle Trio és un plaer, molt bona música, amb 3 grans músics. La complicitat entre ells que transmeten fan que t'endinsis en la seva música i en puguis gaudir.

17/12/2017 22/11/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más