I.Boza /SenZa TemPo s'acomiada amb Edén Club

La Caldera Les Corts ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Després de 27 anys de trajectòria professional la cia de teatre-dansa I.Boza / SenZaTemPo s'acomiada dels escenaris i l'activitat productiva amb dues úniques i últimes funcions a La Caldera.

Eden Club un espectacle concebut amb la compositora Giulia Valle i el seu grup Libera, es presenta el 18 de novembre a les 20.30h i el 19 de novembre a les 18.00h

 

"Benvinguts a Eden Club

Cinc músics. Cinc ballarins.

En un moment indefinit entre el vespre i l'alba, Eden Club tanca les portes al públic i al txa-txa-txa per mostrar-nos la seva altra veritat. Allà hi ha una vida on els sons busquen respostes en el diccionari de les ombres i els cossos es desperten en una pista de ball hipnòtica on ja fa anys van caure els últims lluentons.

 

Dues personalitats de l'escena, Inés Boza i Giulia Valle, s'han buscat per transcendir les fronteres estilístiques amb nous llenguatges i el gaudi del so encarnat en la dansa ens obre infinites capes narratives. "P. Fariza

 

Companyia Senza Tempo i Giulia Valle Group Creació i direcció escènica Inés Boza Composició i direcció musical Giulia Valle Actors-Ballarins Inés Boza, Viviane Calvitti, Toni Mira, Carla Pérez Mora, Junyi SunMúsics Giulia Valle (contrabaix), Edurne Arizu (acordió), Pablo Selnik (flautes), Josep Cordobés (bateria i percussió), David Pastor (trompeta)

 

 

I.Boza /SenZa TemPo

Els seus espectacles visuals, poètics i amb narratives no convencionals, juguen amb la dansa, el teatre, les imatges projectades i les paraules. En els seus vint anys de trajectòria ha desenvolupat un llenguatge propi, que combina l'apropament al públic, amb la innovació, el risc i la recerca constant de noves maneres i formats.

 

Giulia Valle Group

El quintet de Giulia Valle és, actualment, una de les bandes amb més projecció internacional del nostre país. La seva música mostra un ampli ventall d'emocions sonores, plena de matisos, un jazz imaginatiu, imprevisible i impactant; alimentat per una poderosa secció rítmica i dos solistes de primera línia.

 

Durada: 60 minuts aprox.

1 opiniones

5.0 / 5
Carme

Genial

23/11/2017 17/11/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Caldera Les Corts
Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa
Barcelona, Barcelona

Organizado por

La Caldera Les Corts