IZARO presenta "Eason" a La Jazz Cava de Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

IZARO presenta "Eason" | Hora: 22h | Preu: 8€/6€ (Anticipada)

Web     Facebook

IZARO, la cantautora de Mallabia (1993) vindrà a presentar el seu segon disc "Eason", simplement meravellós.

"Aquest segon treball és més conscient que el primer en molts sentits: sabia que volia que succeís, sabia amb qui, com, quina direcció prendre i sabia per què. Però al igual que en el primer treball no sabia a on volia arribar, i deixaré que el temps ho decideixi per mi.

En aquest disc he volgut explicar una (re)trobada, una trobada amb mi mateixa. Algunes persones es troben a si mateixes diverses vegades, de diverses formes i en molts llocs; altres no es troben mai. Moltes vegades, ens vam mudar a altres pobles i ciutats a la recerca de noves oportunitats, sense adonar-nos que potser ens vam mudar per trobar-nos a nosaltres mateixos. Encara que m'hagi trobat més d'una vegada, tinc especialment present la meva auto-trobada a Donosti. He recollit aquesta (re)trobada en aquest disc, des d’adonar-te que estàs perduda a la felicitat. Serenitat i perspectiva. Amb aquest treball m'agradaria que cada oient es connectés amb les seves (re)trobades."

Tenim la sensació que ha arribat un relleu generacional al País Basc. Una veu diferent que arriba per quedar-se, per captivar, utilitzant indistintament castellà, euskera i anglès.

El seu nou disc, és un dels més esperats del País Basc en 2018.

1 opiniones

5.0 / 5
Jon

Artista y grupo de 10 ! Que vuelvan pronto ! Eskerrik asko !

15/04/2018 04/04/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más