JO JET I MARIA RIBOT AMB EL COR (Folk, Manresa) a La Jazz Cava de Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

JO JET I MARIA RIBOT AMB EL COR - Diumenge 18 de novembre | Hora: 19h | Preu: 10€/12€

Web     Facebook     Video - Peus de Fang


A Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor, els manresans seleccionen alguns dels treballs que formen part del seu darrer disc ‘Lliure o Descansar’ i els presenten en un format únic: el duet acompanyat d’un cor de 7 persones.

Una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i de la organicitat i simplicitat dels elements. Mantenint un espai cuidat al detall i la seva proposta intimista i commovedora, ara presenten una oportunitat única per viure de nou el segon disc, treball que ha portat el duet en realitzar més d’una vuitantena de concerts per tot el Principat, les Illes Balears i el País Valencià.

Berta Planes, Anna Rovira, Laura Muñoz, Ruth Garcia, Pau Lafoz, Joel Díaz i Ricard Cots són els músics, coristes i cantants que acompanyaran el duet manresà en aquest nou format, una aposta pel talent jove (tots tenen entre 19 i 29 anys).

El projecte ha comptat amb els arranjaments de Magalí Sare, cantant i compositora de jazz, membre de Quartet Mèlt, Eduard Gener, cantautor i productor de soul i Ricard Cots, arreglista, membre del cor i estudiant de pedagogia a l’ESMUC. Martí Torras, director escènic de teatre (Rhümia, La Taverna dels Bufons) i música (Love of Lesbian, Blaumut, Els Catarres) s’ha encarregat de la direcció escènica.

2 opiniones

5.0 / 5
Guillem

Concert molt íntim i bonic

20/11/2018 12/10/2018
Carme Baró

M’ha encantat els arrenjaments i la col.laboració amb el cor, fa que siguió més magiques les canções

19/11/2018 16/11/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más