JOAN MASDÉU presenta "Innocents" + DAMI (Cicle Homes Mil) a La Jazz Cava de Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Diumenge 8 d'abril | Hora: 19h | JOAN MASDÉU + DAMI (Cicle Homes Mil) | Preu únic: 8€

Web Joan Masdéu     Facebook Joan Masdéu     Facebook Dami     Facebook Fressa

Un cop més Associació Fressa organitza la tercera edició del Cicle Homes Mil, que ajunta un artista professional com Joan Masdéu presentant el nou disc "Innocents", amb un nou talent d'Osona com és el cantautor Dami de Taradell.

19.00h | Dami

19.30h | Joan Masdéu

JOAN MASDÉU

Després de Casa Murada (Global 2011), amb cent dotze concerts a Catalunya (premi Enderrock a la millor cançó d’autor per votació popular) i de Dissabte (Global 2014), amb cent tres concerts, Joan Masdéu torna als escenaris amb Innocents (Satélite k 2017), un disc innegable, ple de magnífiques cançons pop amb melodies exquisites, que suposa un retorn a l’essència musical i també personal de l’artista de Reus.

Innocents és un disc rebel i les seves cançons, valentes i provocadores, perquè han fet el contrari del que s’esperava d’elles; refan camins però amb tota la intenció, amb la direcció inequívoca amb què han estat contruïdes.

Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Perdre aquesta innocència és el preu de l’experència de viure. El títol del disc: «Innocents» (talment així, sense articles, en plural, sense assenyalar ningú en concret i alhora tots nosaltres), reflexiona sobre la innocència primera, en una idea pura de l’existència.

Caminar pel pas del temps suposa anar creuant-se amb les ombres i les clarors que nosaltres mateixos projectem en el camí. Ni jutges ni culpes. Abraçar la fera és aprendre a reconèixer-la sense identificar-s’hi. La innocència és acceptació.

Tots som un i el mateix. Som miralls i ser-ne conscients ens fa lliures; desapareix la necessitat de jutjar i la pretensió de ser innocents resulta inconscient. Aprenem a estimar l’imperfecte; és a dir, el real.

Innocents és un disc d’amor, d’amor a un mateix. Un viatge iniciàtic en què cadascuna de les vuit cançons representa un estadi d'aquest camí cap a la propia consciència.

Enregistrat i mesclat als estudis Blind Records (Barcelona), sota la producció artística de Santos Berrocal i Fluren Ferrer, i masteritzat a Kadifornia Mastering (Cádiz) per Mario G. Alberni. Amb Oest de Franc (guitarres i veus), Joan López (bateria i percussions) i Quim Xicoira (baix), i amb les col.laboracions de Miri Ros i Sergi Carós (veus), Fluren Ferrer (teclats) i Santos Berrocal (percussions).

DAMI

Dami és un jove cantautor de Taradell que comença a despuntar per la seva qualitat i frescor als seus directes.

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más