JOANA GOMILA TRIO presenta "Folk Souvenir" a La Jazz Cava Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Diumenge 27 de maig JOANA GOMILA TRIO | Hora: 19h | Preu: 12€/8€ (Anticipada)

Web     Facebook     Web Bubota Discos

De vegades passa: des de racons allunyats, amb trajectes dispersos, persones diferents arriben a una idéntica conclusió, es dirigeixen a un mateix punt sense saber res deis altres. Amb Folk Sowuvenir és un poc això. Sembla com si hagués estat un disc esperant per ser, fill del zeitgeist i de Joana Gomila, una cantant nascuda per capgirar els canons i reviure'ns l'interès per les essències musicals de la nostra illa.

Joana Gomila Trio són Joana Gomila, Santi Careta i Laia Vallès, tres ànimes germanes cadascuna amb la seva trajectòria, per re-formular el cançoner popular mallorquí amb una actitud fresca i el gambaner parat, disposta a jugar amb el que sigui que es trobi, cercant en l'ànima d'aquestes melodies una font d'inspiració per fer volar la creativitat col·lectiva del trio.

Gravat en directe i produït per Jaume Manresa (Antònia Font), Folk Souvenir parteix de tonades populars per teixir sonoritats salvatges i delicades que s'entremesclen amb samplers de pagesos, nins, padrines, gravacions d'Alan Lomax i inèdits de na Joana, sempre entre un amor honest per la matèria prima i un esperit decidit a experimentar, convertint aquest disc en un dels treballs més atrevits, brillants i a la vegada respectuosos que s'hagin fet mai a partir de la música tradicional mallorquina.

Perquè a Folk Souvenir hi sona el paisatge. Hi sona la ciutat. Hi sonen tonades de treball, romanços, jotes, cançons i jocs. Hi sonen les reflexions de Rafel Ginard. Hi sona la memòria. Hi sonem tots, per ventura sen se sentir-nos. Folk Souvenir és el poble i és el record. És el cant i és el rés. És el folk i és el free jazz. És la necessitat de cercar-nos. I per ventura no trobar-nos.

Joana Gomila veu | Santi Careta guitarra | Laia Vallès teclats i sintes

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más